lagbilde skaret 2018

Friluftsskole på Skaret i vinterferien! (2024)

I vinterferien inviterer vi til friluftsskole på Skaret i Hustadvika/Molde. Alle barn i alderen 9 til 14 år kan være med og dette blir 3 dager (mandag til onsdag) med artige uteaktiviteter. Vi lover fine dager sammen med andre barn og ungdom, mest mulig utendørs, i dette fantastiske området. Bli med på vintereventyr!

Dato : Mandag 19. til onsdag 21. februar 20234 
Kl.: 0900 - 1600 alle dager.
Aldersgruppe: 9-14 år 
Pris pr deltaker:  750,-
*Tilbudet skal være for alle og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon!

Informasjon: Friluftsskole på Skaret i vinterferien er en tradisjon. Vi åpner for inntil 30 deltakere og vil bruke bygninger ved Skarstua samt turområdet rundt. Detaljer for hver dag vil avhenge av vær og føre, men noen stikkord kan være tur på ski og truger, bålfyring, isfiske, skileik, aking, snøhuler, iglo, kart og kompass. Uansett vær og føre så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom!

Deltakerne har selv med mat og drikke, skiutstyr og uteklær hver dag. Husk at du ofte kan låne utstyr gratis på f.eks. BUA i Molde eller BUA i Hustadvika. Prisen er kr 750  per deltaker, men det går an å søke om redusert/fri deltakeravgift. Det er plass til 30 deltakere og de siste årene har vi vært fulltegnet så her er det ikke lurt å vente for lenge. 

Friluftsskolen på Skaret er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Norges Jeger- og Fiskerforbund og kommunene. Erfarne instruktører fra organisasjonene vil lede aktivitetene sammen med ungdomsledere.

Det blir sendt ut mer informasjon til alle som melder seg på når det nærmer seg vinterferie. Ofte venter vi til siste uka før med å bestemme programmet for å få sikrest mulige værvarsel.

Hvis det er noe du lurer på allerede nå, kan du ta kontakt med mattis@friluftsraad.no.

Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmeldingsskjema

Fornavn:* 
Mellomnavn: 
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Sted:* 
Skole:* 
Klassetrinn:* 
Fødselsdato (dd.mm.åååå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at bilder som blir tatt på ungdomscampen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal:* 


Vi tillater epostdeling av navn og kontaktinfo til foresatte med andre deltakere, slik at det blir lettere å samkjøre til leir: 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (matpreferanser, sykdom, allergier eller lignende):