DSC_0079-crop.JPG

Start sommerferien med Friluftsskole på Frei!

Sommerferien nærmer seg og Friluftsrådet med venner inviterer også i år til hele 4 uker med Friluftsskole på Viken gård på Frei. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 14 år. De som blir med får oppleve friluftsliv i et fantastisk område og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Friluftsskole på Viken Gård er en tradisjon og i vi fortsetter tilbudet med hele 4 uker med herlig friluftsliv. Vi åpner for inntil 30 deltakere hver uke og vil bruke området ved Viken Gård samt turområdene rundt. Detaljer for hver dag vil avhenge av vær og forhold, men noen stikkord er fisketur, bading, overnatting i telt, bueskyting, klatrepark, tur i fjæra, fjelltur, kart og kompass og mye mer. Og så blir det selvsagt bading, utelek og moro sammen med andre barn og ungdom. 

Tid:       

Uke 26: Mandag 24. til fredag 28. juni 2024

Uke 27: Mandag 1. juli til fredag 5. juli 2024

Uke 28: Mandag 8. juli til fredag 12. juli 2024

Uke 29: Mandag 15. juli til fredag 19. juli 2024

Kl. 0830 til 1530 alle dager med overnatting i telt planlagt torsdag til fredag.

Pris:       1100,-*

*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt med Mattis Mikkelsen for mer informasjon.

Påmeldingen åpner fredag 24.5.2024 kl 1600 og du finner den her!

Friluftsskolen på Viken Gård er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Kristiansund kommune og frivillige organisasjoner i Kristiansund. Erfarne instruktører fra organisasjonene vil lede aktivitetene sammen med ungdomsledere.

Mer informasjon sendes ut til de som melder seg på, men lurer du på noe så kan du kontakte Mattis Mikkelsen på mattis@friluftsraad.no eller tlf. 90973253.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Blant annet arrangeres det også Friluftsskole i Heim, Rauma, Tingvoll, Gjemnes og Surnadal/Rindal og Molde i sommerferien og i Molde og Kristiansund i høstferien. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!