DSC_0079-crop.JPG

Start sommerferien med Friluftsskole på Frei!

Sommerferien nærmer seg og Friluftsrådet inviterer også i år til 2 uker med Friluftsskole på Viken gård på Frei. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 10 til 14 år. De som blir med får oppleve friluftsliv i et fantastisk område og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Friluftsskole på Viken Gård i uke 26 og 27 er en tradisjon og vi inviterer også i år til 2 uker med herlig friluftsliv. Vi åpner for inntil 30 deltakere hver uke og vil bruke området ved Viken Gård samt turområdene rundt. Detaljer for hver dag vil avhenge av vær og forhold, men noen stikkord er fisketur, bading, bueskyting, klatrepark, tur i fjæra, fjelltur, kart og kompass og mye mer. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen med andre barn og ungdom. Vi må selvsagt gjøre noen tilpasninger til koronasituasjonen, men dette skal ikke hindre oss i å få til fine dager sammen. Vi må gjøre oppmerksom på at det ikke blir overnatting i telt i år.

Tid:       Uke 26: Mandag 22. til fredag 26. juni 2020 

             Uke 27: Mandag 29. juni til fredag 3. juli 2020.

Kl. 0830 til 1530 alle dager (ikke overnatting).

Pris:       1000,-*

*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt med Mattis Mikkelsen for mer informasjon.

Påmeldingsskjema for uke 26 finner du her.

Påmeldingsskjema for uke 27 finner du her.

Friluftsskolen på Viken Gård er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Kristiansund kommune og frivillige organisasjoner i Kristiansund. Erfarne instruktører fra organisasjonene vil lede aktivitetene sammen med ungdomsledere.

Mer informasjon sendes ut til de som melder seg på, men lurer du på noe så kan du kontakte Mattis Mikkelsen på mattis@friluftsraad.no eller tlf. 909734253.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Blant annet arrangeres det også Friluftsskole i Heim, Rauma, Tingvoll og Surnadal/Rindal og Molde i sommerferien og i Molde og Kristiansund i høstferien. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!