Friluftsskolen

Friluftsskole er et ferietilbud for barn og unge der vi ønsker å gi en lystbetont introduksjon til friluftsliv. Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr Friluftsskole i flere av kommunene i regionen, både sommer, høst og vinter.

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet med hovedfokus på 10-13-åringer og arrangeres på dagtid over tre til fem dager. Noen ganger inkluderes én overnatting. Målet med Friluftsskolen er å gi barna en lystbetont introduksjon til friluftsliv og skolene skal normalt være åpen for alle og ha lav deltakeravgift. Det tilbys også gratisplasser. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund og arrangeres over hele landet. Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal samarbeider i tillegg med sterke lokale aktører om gjennomføring i våre kommuner. Du kan lese mer om Friluftsskolen på de nasjonale sidene.

Dersom du eller din kommune eller din organisasjon ønsker å være med å arrangere friluftsskole, så er det bare å ta kontakt med oss for en prat.

Friluftsskole i Molde i høstferien 2022?
Sammen med gode samarbeidspartnere jobber vi med friluftsskole i Molde i høstferien. Følg med for mer informasjon!(les mer)
Bli med på Friluftsskole i Kristiansund i høstferien 2022!
Høsten er her og vi gleder oss til nye eventyr i høstferien! Det blir selvsagt Friluftsskole i kristiansundsområdet også i år og vi lover dem som blir med 3 flotte dager ute i det fri. Det ...(les mer)
Friluftsskole i Hustadvika uke 26 2022
Endelig er det klart for sommerfriluftsskole i Hustadvika! Dette blir ei uke med garantert god stemning og morsomme aktiviteter. Og kanskje får du noen nye venner også? Vi gleder oss og håper du ...(les mer)
Start sommerferien med Friluftsskole på Frei!
Sommerferien nærmer seg og Friluftsrådet med venner inviterer i år til hele 4 uker med Friluftsskole på Viken gård på Frei. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 14 år. De som blir med får ...(les mer)
Friluftsskole i Averøy 2022
Mer informasjon kommer!(les mer)
Sommercamp iTrollheimen uke 26 2022
iTrollheimen inviterer til Friluftsskolens sommercamp iTrollheimen! Det blir 2 camper, 27.-28. juni og 30. juni - 1. juli, inndelt etter alder.  Les mer og meld deg på her!(les mer)
Camp Romsdal uke 27 2022
Norsk Fjellfestival og Friluftsrådet inviterer til Camp Romsdal 2022!Sted: Rauma Tid: Uke 26 - 4. - 8. juli 2022 Alder: 1. - 7. trinn Meld deg på her!(les mer)
Friluftsskole i Tingvoll uke 32, 2022
Friluftsskolen i Tingvoll inviterer også i sommer til ei superuke ute i det fri i Tingvollnaturen. Det blir garantert gøy og garantert lærerikt. Vi skal nyte friluftslivet og lære mye nyttige ...(les mer)
Friluftsskolene i Heim uke 32, 2022
Også i år blir det 2 friluftsskoler i Heim! Den ene vil ha base på Otnesbrygga og den andre på Vinjeøra. De som blir med får oppleve friluftsliv på sitt beste og lære om grunnleggende ...(les mer)
MOI Friluftsskolen i Molde.
MOIs tradisjonelle friluftsskole arrangeres ukene 26, 27, 32 og 33 med mange flotte tilbud. Sjekk tilbudene og om det er ledige plasser her!(les mer)
Fylkeskommunene støtter Friluftsskolen
Takk til Møre og Romsdal og Trøndelag fylkeskommuner som gjør det mulig!(les mer)