Koronascreening - FØR oppmøte på Friluftsskole
Dette er et screeningverktøy som brukes til å vurdere om en person potensielt kan være smittet med koronavirus. Hensikten med denne screeningen er å redusere sannsynlighet for at noen som er ...(les mer)
Bli med på Friluftsskole på Skaret i vinterferien! (2021)
I vinterferien inviterer vi til friluftsskole på Skaret i Hustadvika/Molde fra mandag til onsdag. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 14 år. De som blir med vil få oppleve ...(les mer)
Vintercamp iTrollheimen 2021
ITrollheimen planlegger vintercamp i vinterferien. Les mer og meld deg på her!(les mer)
Vinterfriluftsskole i Kristiansund 2021!
Vi fortsette suksessen og arrangerer friluftsskole i vinterferien i Kristiansund også i 2021. Da inviterer vi til herlig uteliv i naturen rundt Kristiansund fra mandag til onsdag. Tilbudet er ...(les mer)
Camp Romsdal Vinter 2021
Camp Romsdal Vinter er vinterens store anledning til å komme seg ut i naturen. Det finner sted i Rauma i vinterferieuka, og er et tilbud til alle som vil ha tre kjekke dager med andre unger i ...(les mer)
Venteliste Friluftsskolen i Kristiansund i vinterferien! (2021)
Det har vært stor pågang til Friluftsskolen i Kristiansund, og vi har nå fylt opp antall ledige plasser. Det hender at vi får avmeldinger og vi har derfor opprettet en venteliste. Fyll ut skjemaet ...(les mer)