Friluftsskole på Skaret i vinterferien! (2023)
I vinterferien inviterer vi til friluftsskole på Skaret i Hustadvika/Molde. Alle barn i alderen 9 til 14 år kan være med og dette blir 3 dager (mandag til onsdag) med artige aktiviteter. Vi ...(les mer)
Vinterfriluftsskole i Kristiansund 2023!
Vi fortsette suksessen og arrangerer friluftsskole i vinterferien i Kristiansund også i 2023. Da inviterer vi til herlig uteliv i naturen rundt Kristiansund fra mandag til onsdag. Tilbudet er ...(les mer)
Vintercamp iTrollheimen 2023
ITrollheimen inviterer til vintercamp i vinterferien! Isfiske, aking, hopping med ski, bålkos, lavvokino, snøbad, badstue og mye mer! Les mer og meld deg på her!(les mer)
Camp Romsdal Vinter 2023
Camp Romsdal Vinter er vinterens store anledning til å komme seg ut i naturen. Det finner sted i Rauma i vinterferieuka, og er et tilbud til alle som vil ha tre kjekke dager med andre unger i ...(les mer)
Betale friluftsskole med Vipps!
Du kan betale for friluftsskolen med  Vipps. Bare legg inn QR-kode eller nummer i Vipps-appen og betale beløpet som du finner i påmeldingsinformasjonen. Merk betalingen med navn på deltaker.(les mer)
Ikke fått plass - sett deg på venteliste for Friluftsskolen
Hvis du ikke rakk å melde deg på så vil vi gjerne at du fyller ut skjemaet nedenfor. Det hender at vi får avmeldinger og vi vil kontakte dere om det blir ledige plasser. Ved å fylle ut skjemaet ...(les mer)