Vinterfriluftsskole i Kristiansund 2024!
Vi fortsette suksessen og arrangerer friluftsskole i vinterferien i Kristiansund nå i vinterferien. Da inviterer vi til herlig uteliv i naturen rundt Kristiansund fra mandag til onsdag. Tilbudet ...(les mer)
Friluftsskole på Skaret i vinterferien! (2024)
I vinterferien inviterer vi til friluftsskole på Skaret i Hustadvika/Molde. Alle barn i alderen 9 til 14 år kan være med og dette blir 3 dager (mandag til onsdag) med artige uteaktiviteter. ...(les mer)
Vintercamp iTrollheimen 2024
ITrollheimen inviterer til vintercamp i vinterferien! Isfiske, aking, hopping med ski, bålkos, lavvokino, snøbad, badstue og mye mer! Les mer og meld deg på her!(les mer)
Camp Romsdal Vinter 2024
Camp Romsdal Vinter er vinterens store anledning til å komme seg ut i naturen. Det finner sted i Rauma i vinterferieuka, og er et tilbud til alle som vil ha tre kjekke dager med andre unger i ...(les mer)
Betale friluftsskole med Vipps!
Betalingsløsningen vår på nettsidene er gammel og slitt, men fortvil ikke! Du kan betale for friluftsskolen med  Vipps. Etter at du har fylt ut påmeldingsskjemaet og fått plass kan du legge ...(les mer)
Jeg har ikke fått bekreftelse på påmelding!
Eposter fra nettsidene våre sendes for tiden ikke ut på riktig måte og kan bli stoppet av automatiske filter i eposttjenester. De som har sett "bekreftelsesskjermen"  etter at de meldte på, ...(les mer)