DSC_0294.JPG

Friluftsskolen i Tingvoll og Friidrettsuka i uke 33!

I uke 33, 14.-18. august, er det duket for Friidrettsuka som vi i år kombinerer med Friluftsskolen! Friluftsrådet i samarbeid med lokale ildsjeler, står for innholdet onsdag 16. og torsdag 17. august i Friidrettsuka. Mandag og tirsdag samt fredag blir det fokus på friidrett.


Tingvoll IL inviterer barn og unge sommeren 2023 til å delta på ulike sommeraktiviteter. Gjester som ikke bor i Tingvoll kommune er også velkomne til å delta.

Det blir med andre ord en uke med varierte og spennende aktiviteter som vil passe for mange. Og Friidrettsuka i 2023 vil dermed bestå av både friidrett og friluftsliv, lek og moro. Det blir aktivitet fra kl. 10.00 til 15.00 mandag til fredag.

Deltakere i 1.-7. klasse inviteres til å være med på ei super uke. Deltakeravgiften er 1.000 kr. per barn, og 700 kr. for søsken, per andre barn. Vi ønsker at alle som har lyst skal kunne delta. Ta kontakt med skolehelsetjenesten ved Lise Ingrid Bråttvik, tlf. 46 83 04 25 dersom du vil høre om alternativene vi tilbyr når det gjelder deltakeravgift.

Send inn påmelding med navn, fødselsår og kontaktperson (telefonnummer) til Bjørn Rolland: bjorn.rolland@mrfylke.no.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!