Nettbutikk

Nettbutikk

Stikk UT! kruset 2020, tilsendt i posten

Ønsker du Stikk UT! kruset 2020 tilsendt i posten må du velge dette produktet. Da kommer porto i tillegg til prisen. Og vi gjør deg oppmerksom på at pakken som regel må hentes på ditt nærmeste postkontor/postutleveringsted på grunn av størrelsen. Dette er en forhåndsbestilling, varene kommer i desember 2020.

kr 160,-
Produktet er utsolgt!
Stikk UT! skål 2020, tilsendt i posten

Ønsker du Stikk UT! skåla 2020 tilsendt i posten må du velge dette produktet. Da kommer porto i tillegg til prisen. Og vi gjør deg oppmerksom på at pakken som regel må hentes på ditt nærmeste postkontor/postutleveringsted på grunn av størrelsen. Dette er en forhåndsbestilling, varene kommer i desember 2020.

kr 190,-
Turkopper med Stikk UT! -logo (4 stk)

Flotte turkopper med Stikk UT!-logo. Vi selger koppene i pakning på fire (to røde og to grønne)til kr 240,-. Der er det også mulig å handle enkeltvis til kr 70,- pr stk. Produktinformajson: - Materialer: Melamin - Mål 9 x 9 cm -Farger: rød og grønn - Kan vaskes i oppvaskvaskemaskin - Kan ikke brukes i mikrobølgeovn - Alle produkt leveres med «Orignal RICE Quality» -merke Det er også mulig å handle direkte fra vårt kontor i tredje etasje ved Idrettssenter i Molde, Idretssvegen 2. (Betaling med VIPPS) Ønske du mer informasjon ta kontakt: post@stikkut.no

kr 240,-
Turkopp med Stikk UT!-logo (1 stk)

Grønn eller rød turkopp med Stikk UT!-logo. Materialer: Melamin - Mål 9 x 9 cm -Farger: rød og grønn - Kan vaskes i oppvaskvaskemaskin - Kan ikke brukes i mikrobølgeovn - Alle produkt leveres med «Orignal RICE Quality» -merke Det er også mulig å handle direkte fra vårt kontor i tredje etasje ved Idrettssenter i Molde, Idretssvegen 2. (Betaling med VIPPS) Ønske du mer informasjon ta kontakt: post@stikkut.no Vi selger koppene i pakning på fire (to røde og to grønne)til kr 240,- (Se eget produkt.)

kr 70,-
Stikk UT! lue

Endelig har vi fått et nytt Stikk UT! -produkt til alle som er glad i Stikk UT! Flott lue i hundre prosent merinoull, med Stikk UT! -logo og Friluftsrådet tag. Kun en størrelse (str 58) som passer til de fleste. Lua koster kr 150 + porto og blir sendt i posten.

kr 150,-
Stikk UT! Ski krus

For første gang har vi eget Stikk UT! Ski-krus. Alle som har registrert mer enn fem Stikk UT! ski turer kan kjøpe seg krus. Vi tar opp bestilling fram til 15. mars, så settes krusene i produksjon og er forventet ferdig rundt 1. mai 2020. Varene må hentes på servicekontoret i din kommune ved sesongslutt. Stikk UT! Ski-kruset 2020 er designet av Signe Louise Aasen som også har tegnet Stikk UT! krusene de siste fire årene. Kruset er produsert av Porsgrund Porselænsfabrik og er av svært god kvalitet. Størrelse krus: 23 cl Ønsker du kruset sendt i posten, velg produkt med porto. Porto vil da komme i tillegg til prisen, varene kommer i begynnelsen av mai 2020.

kr 160,-
Stikk UT! ski skål

For første gang har vi egen Stikk UT! Ski-skål. Alle som har registrert mer enn fem Stikk UT! ski turer kan kjøpe seg skål. Vi tar opp bestilling fram til 15. mars, så settes krusene i produksjon og er forventet ferdig rundt 1. mai 2020. Varene må hentes på servicekontoret i din kommune ved sesongslutt. Stikk UT! Ski-skåla 2020 er designet av Signe Louise Aasen som også har tegnet Stikk UT! krusene de siste fire årene. Skåla er produsert av Porsgrund Porselænsfabrik og er av svært god kvalitet. Størrelse: 45 cl. Ønsker du skåla tilsendt i posten, velg produkt med porto. Porto vil da komme i tillegg til prisen, varene kommer i begynnelsen av mai 2020.

kr 190,-
Stikk UT! Ski turkopper

Turkopper i tre flotte farger med Stikk UT! Ski-logo. Passer ypperlig som "premie" til barn, og til alle som har vært med på Stikk UT! Ski i vinter. Vi selger koppene i pakning på tre til kr 180,-. Da portoen kommer i tillegg til prisen og er forholdsvis dyr er det mulig å handle direkte fra vårt kontor i tredje etasje ved Idrettssenter i Molde, Idretssvegen 2. Der er det også mulig å handle enkeltvis til kr 70,- pr stk. Produktinformajson: - Materialer: Melamin - Mål 9 x 9 cm -Farger: mørkeblå, lyseblå og lakserosa - Kan vaskes i oppvaskvaskemaskin - Kan ikke brukes i mikrobølgeovn - Alle produkt leveres med «Orignal RICE Quality» -merke Ønske du mer informasjon ta kontakt: post@stikkut.no

kr 180,-
Stikk UT! t-skjorte i ull dame

Flott t-skjorte fra Devold med med Stikk UT!-logo. 100 prosent merinoull, myk og behagelig. Modellen heter Breeze Tee. Vi er dessverre utsolgt for størrelsen S.

kr 350,-
Stikk UT! t-skjorte i ull HERRE

Flott t-skjorte fra Devold med med Stikk UT!-logo. 100 prosent merinoull, myk og behagelig og modellen heter Breeze Tee.

kr 350,-
Stikk UT! Ski-lua

Stikk UT! Ski-lua er i hundre prosent merinoull og har Stikk UT! Ski-logo. Voksenstørrelsen tilsvarer størrelse 58 og barnestørrelsen 56. Lua koster kr 150 + porto og blir sendt i posten.

kr 150,-
Stikk UT! kruset 2018, restlager

Vi selger unna restlageret av 2018-krus. Disse blir pakket og sendt i posten hjem til deg, derfor kommer porto i tillegg til prisen.

kr 150,-
Stikk UT! skål 2018, restlager

Vi selger unna restlageret av 2018-skåler. Disse blir pakket og sendt i posten hjem til deg, derfor kommer porto i tillegg til prisen.

kr 180,-
Produktet er utsolgt!
Stikk UT! kruset 2017, restlager

Vi selger unna restlageret av 2017-krus. Disse blir pakket og sendt i posten hjem til deg, derfor kommer porto i tillegg til prisen.

kr 150,-
Stikk UT! skål 2016, restlager

Vi selger ut restlageret! Porto kommer i tillegg til 180,-

kr 180,-
Turkart Molde

Turkartet inngår i en kartserie utgitt av Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal i 2007. Målestokk 1:50.000.

kr 100,-
Turkart Kristiansund

Turkartet inngår i en kartserie utgitt av Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal i 2007. Målestokk 1:50.000.

kr 100,-