DSC_0434-001.JPG

Stikk UT og plukk! - 2021

Sommeren er her og lange utedager står foran oss. Hvis du vil være ute og samtidig gjøre noe for den vakre naturen vår, så kan du rydde strandsøppel. Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal oppfordrer til å ta turen ut på søppeljakt. Du kan få dekket utgifter med 100,- per sekk!

Vi dekker utgifter med 100 kroner per sekk!

Vinteren er slutt, men den har som vanlig flyttet rundt på avfallet som er på avveie. Mye har blitt skylt i land i fjæra eller kommet fram fra snøen. Tiden er alltid inne for å rydde! Men pass på å ferdes varsomt slik at fuglene får ro og fred for å hekke.

Friluftsrådet har fått penger fra Miljødirektoratet til å videreføre våre støtteordninger. Dette betyr at du kan få dekket utgifter til ryddingen gjennom ordningen «Stikk Ut og plukk!». Der kan du få 100 kroner per sekk du rydder. Portalen stikkutogplukk.no er åpen for bestilling av pantelapper, men vær obs på at noe av informasjonen som ligger der fortsatt er ufullstendig. Det jobbes med dette.
Vær oppmerksom på at refusjon bare kan utbetales til forening eller organisasjon som står i frivillighetsregisteret, skoleklasser og barnehager.