DSC_0434-001.JPG

Stikk UT og plukk! - 2021

Våren er i anmarsj og påskedagene står foran oss. Det er en herlig tid å være ute i naturen, selv om det mange steder er så som så med skiføret. Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal oppfordrer derfor til å ta turen ut på søppeljakt. Du kan få dekket utgifter med 100,- per sekk!

Vi dekker utgifter med 100 kroner per sekk!

Vinteren er på hell, men har som vanlig flyttet rundt på avfallet som er på avveie. Mye har blitt skylt i land i fjæra eller kommet fram fra snøen. Tiden er inne for å rydde! Gjør vi det nå kan vi få fjernet søppelet før det gjør skade og før fuglene skal ha ro og fred for å hekke.

Friluftsrådet har fått penger fra Miljødirektoratet til å videreføre våre støtteordninger. Dette betyr at du kan få dekket utgifter til ryddingen gjennom ordningen «Stikk Ut og plukk!». Der kan du få 100 kroner per sekk du rydder. Vi må imidlertid gjøre om på det tekniske og det vil ikke være mulig å bestille pantelapper og be om refusjon før i midten av mai. Men ikke la dette begrense ryddingen nå i denne viktige tida! 

Slik kan du gjøre det:
- Rydd så mye som mulig i ukene framover!
- Noter deg sted og hvor mye du har plukket der.
- I midten av mai kan du bestille pantelapper og klistre disse på sekkene som du da kan levere kostnadsfritt på miljøstasjonen. 
Følg med på nett, facebook eller stikkutogplukk.no.
- Vær oppmerksom på at refusjon bare kan utbetales til forening eller organisasjon som står i frivillighetsregisteret.