DSC_0092.JPG

Vinterfriluftsskole i Kristiansund 2024!

Vi fortsette suksessen og arrangerer friluftsskole i vinterferien i Kristiansund nå i vinterferien. Da inviterer vi til herlig uteliv i naturen rundt Kristiansund fra mandag til onsdag. Tilbudet er rettet mot barn og ungdom i alderen 9 til 14 år. De som blir med vil få oppleve vinterfriluftsliv i fantastisk turområder og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Dato: Mandag 19. til onsdag 21. februar 2024. 
Kl.: 0900 - 1600 alle dager.
Aldersgruppe: 9-14 år 
Pris pr deltaker:  750,-
*Tilbudet skal være tilgjengelig for alle og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon!

Informasjon: Vinterfriluftsskole i Kristiansund har holdt på i mange år med fulltegnede påmeldingslister. Vi åpner for inntil 30 deltakere og vil samarbeide med kommune, lag og foreninger om flotte opplegg i turområdene rundt Kristiansund. Detaljer for hver dag vil avhenge av vær og føre, men noen stikkord (hvis snøen holder seg) er tur på ski og truger, bålfyring, isfiske, skileik, aking, snøhuler, iglo, kart og kompass. På barmark vil vi finne fram til andre gode aktiviteter og uansett vær og føre så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom!

Deltakerne har selv med mat og drikke, skiutstyr og uteklær hver dag. Men husk at du ofte kan låne utstyr gratis på f.eks. Bua i Kristiansund. Prisen er kr 750  per deltaker, men det går an å søke om redusert/fri deltakeravgift. 

Friluftsskolen i Kristiansund er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Kristiansund kommune og lokale lag og foreninger. Dersom din organisasjon vil være med å arrangere friluftsskole er dere velkommen til å ta kontakt. 

Det blir sendt ut mer informasjon til alle som melder seg på når det nærmer seg vinterferie.
Hvis det er noe du lurer på nå, kan du ta kontakt med mattis@friluftsraad.no.

Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftsrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!


Påmeldingsskjema:

Hvis påmeldingsskjemaet er stengt så setter vi pris på at du setter deg på venteliste her!

Fornavn:* 
Mellomnavn: 
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Sted:* 
Skole:* 
Klassetrinn:* 
Fødselsdato (dd.mm.åååå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at bilder som blir tatt på ungdomscampen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal:* 


Vi tillater epostdeling av navn og kontaktinfo til foresatte med andre deltakere, slik at det blir lettere å samkjøre til leir:* 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (matpreferanser, sykdom, allergier eller lignende):