DSC_0368.JPG

Friluftsskole i Kristiansund i høstferien 2023!

Høsten er her og vi gleder oss til nye eventyr i høstferien! Det blir selvsagt Friluftsskole i kristiansundsområdet også i år og vi lover dem som blir med 3 flotte dager ute i det fri. Det blir utelek og moro og muligheter til å øve seg på tur/ekspedisjonsplanlegging, leirslagning, kart og kompass og mye mer. Bli med!


Informasjon:

Dato : Mandag 09. til onsdag 11. oktober 2023. 
Kl.: ca. 0830 - 1530 alle dager.
Aldersgruppe: 10 -14 år 
Pris pr deltaker:  700,-

*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.

Friluftsrådet med gode samarbeidspartnere jobber med å sette sammen et spennende program for disse tre dagene. Det blir garantert supre opplegg i de fineste friluftsområdene rundt Kristiansund. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis. 

Leiren vil basere seg på mye lek, moro og aktivitet, og en lystbetont tilnærming til friluftsliv og dets innhold. Vi skal innom effektive tips og triks i naturen, utemat, lære om allemannsretten, kart og kompass og livet i naturen. Vi åpner for inntil 20 deltakere og de som får plass vil få mer informasjon uka før Friluftsskolen starter. Hvis det er noe du lurer på før det, kan du ta kontakt med Mattis Mikkelsen i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Velkommen!

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting (vanligvis bare på sommerskolene), men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmelding til Friluftsskolen på Viken Gård i uke 29 2023

Hvis skjemaet er synlig nedenfor så er det bare å melde seg på!


Men hvis du skulle se teksten "Grensen for antall påmeldte er nådd og påmeldingen for dette skjemaet er stengt.", så har vi har fylt opp de planlagte plassene for denne friluftsskolen. Det hender ganske ofte at vi får inn avmeldinger og derfor vil vi gjerne at dere setter dere på venteliste, slik at vi kan ta kontakt med dere hvis det skulle bli noe ledig. Gå til ventelista!
Fornavn: 
Mellomnavn: 
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Sted: 
Skole:* 
Klassetrinn:* 
Fødselsdato (dd.mm.åå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf voksen kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at bilder som blir tatt på friluftsskolen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal:* 


Vi tillater at deltaker bader (under oppsyn av ledere):* 


Vi tillater deling av deltakernavn og kontaktinfo til foresatte med andre deltakere, slik at det blir lettere å samkjøre til leir:* 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (matpreferanser, sykdom, allergier eller lignende):