DSC_1689.JPG

Friluftsskole i Hustadvika uke 33 2023

I år utvider vi tilbudet i Hustadvika og tilbyr også en friluftsskole 14. - 16. august. Dette blir en friluftsskole med tema sjø og livet i og ved havet. Meld deg på og følg med her for mer informasjon!


Dato: Mandag 14.08 til onsdag 16.08. 
Klokken: Mandag-onsdag kl. 09:00-15:00
Sted: Vågøy (oppmøte Vågøy Kirke)
Aldersgruppe: 8 -15 år
Pris: kr. 500,-*
* Tilbudet er for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.

Hvis det er noe du lurer på så kan du ta kontakt med Mattis i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmelding til Friluftsskolen i Hustadvika i uke 33 2023

Fornavn: 
Mellomnavn: 
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Sted: 
Skole:* 
Fødselsdato (dd.mm.åå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf voksen kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at bilder som blir tatt på friluftsskolen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi tillater at deltaker bader (under oppsyn av ledere):* 


Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal:* 


Vi tillater deling av deltakernavn og kontaktinfo til foresatte med andre deltakere, slik at det blir lettere å samkjøre til leir:* 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (matpreferanser, sykdom, allergier eller lignende):