DSC_1689.JPG

Friluftsskole i Hustadvika uke 26 2022

Endelig er det klart for sommerfriluftsskole i Hustadvika! Dette blir ei uke med garantert god stemning og morsomme aktiviteter. Og kanskje får du noen nye venner også? Vi gleder oss og håper du også vil bli med!


Dato: Mandag 27.06 til fredag 01.07. 
Klokken: Mandag-torsdag kl. 08:30-15:30, overnatting torsdag-fredag. Avreise fredag kl. 15:30.
Aldersgruppe: 9 -15 år
Pris: kr. 600,-*
* Tilbudet er for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.

Friluftsskolen går av stabelen første uka i skoleferien, fra mandag 27. juni til fredag 01. juli. Vi møtes klokka 08:30 hver dag, og avslutter 15:30. Torsdag til fredag blir det overnatting! Telt, lavvo eller hengekøye, trolig i Askevågen, blir senga vår denne natten. De andre dagene planlegger vi å være ved Langvatnet. 

Det vil være aktiviteter hver dag hele uka, med tema som bål og leirplass, padling, livet i fjæra, og lek og moro. Og du? En av dagene blir det også ekspedisjon. Det blir lek, fiske, kano, og kanskje kan du prøve SUP-brett også? Vi gleder oss til morsomme og aktive dager med friluftsliv. Det er plass til 25 stykker. Meld deg på da vel!

Hvis det er noe du lurer på så kan du ta kontakt med Mattis i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmelding til Friluftsskolen i Hustadvika i uke 26 2022  (27. juni - 1. juli)

Grensen for antall påmeldte er nådd og påmeldingen for dette skjemaet er stengt.