DSC_0294.JPG

Friluftsskole i Tingvoll uke 32, 2022

Friluftsskolen i Tingvoll inviterer også i sommer til ei superuke ute i det fri i Tingvollnaturen. Det blir garantert gøy og garantert lærerikt. Vi skal nyte friluftslivet og lære mye nyttige om det å være ute i naturen. Og så blir det selvsagt bading, utelek og moro sammen med andre barn og ungdom. Og kanskje overnatting i telt! Bli med da vel!


Tid: Mandag 8. til fredag 12. august 2021 
Kl: 0830 - 1530 alle dager (mulig overnatting en av dagene)
Aldersgruppe: 9-14 år 
Pris pr deltaker:  600,-
*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.

Friluftsskolen i Tingvoll er et samarbeid mellom Tingvoll museum, friluftsrådet, kommunen og andre organisasjoner i Tingvoll. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis. Tidligere har friluftskolene blitt godt mottatt, med fulle hus, supertrivelige deltakere og strålende vær. Vi fortsetter suksessen! 

I 2022 planlegger vi 5 dager, mandag til fredag, med overnatting en av dagene. Programmet er ikke endelig spikret, men vi skal finne fram til det beste av steder og aktiviteter for variert friluftsliv. Friluftsskolen baserer seg på mye lek, moro og aktivitet og en lystbetont tilnærming til friluftsliv og dets innhold. Vi skal innom effektive tips og triks i naturen, lære om allemannsretten, kart og kompass og livet i naturen. Vi åpner for inntil 30 deltakere og de som får plass vil få mer informasjon i god tid før Friluftsskolen starter.  

Hvis det er noe du lurer på så kan du ta kontakt med Mattis i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmelding til Friluftsskolen i Tingvoll i uke 32 2022  (8. - 12. august)