Bremsneshatten

Friluftsskole i Averøy uke 25, 2021

I år starter vi nytt tilbud i Averøy! Barn i aldersgruppen 8-15år kan nå søke plass på friluftsskolen som skal arrangeres på Averøy. Vi kan tilby plass til 20-25 barn. Deltakelse på friluftsskolen er gratis for alle barna. Gjensidigestiftelsen sponser friluftsskolen denne uken :)


Tid: Mandag 21. til fredag 25. juni 2021 
Kl 0830 - 1530 alle dager (ikke overnatting)
Aldersgruppe: 8-15 år 
Pris pr deltaker: Gratis!
Påmelding: Du søker om plass ved å sende epost til Merethe Sakshaug med følgende opplysninger: 
Fornavn: 
Mellomnavn: 
Etternavn:
Adresse: 
Postnr.: 
Sted: 
Skole
Fødselsdato (dd.mm.åå): 
Voksen kontaktperson:
Tlf voksen kontaktperson:
E-post kontaktperson
Vi tillater at bilder som blir tatt på friluftsskolen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media: 
Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal: 
Vi tillater at deltaker bader (under oppsyn av ledere):
Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (sykdom, allergier eller lignende):

Påmeldingsfristen er 10. juni og de som har fått plass vil få bekreftet dette kort tid etter påmeldingsfristen.

Friluftsskolen i Averøy er et samarbeid mellom Averøy frivilligsentral, flere frivillige lag i kommunen og friluftsrådet. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis. 

Friluftsskolen går på dagtid i 5 dager uten overnatting. Vi kommer til å bruke flere fine områder og lover de som blir med flotte turer - både til sjøs og til fjells. Vi vil legge vekt på lek, moro og aktivitet og en lystbetont tilnærming til friluftsliv. Vi skal innom effektive tips og triks i naturen, utemat, lære om allemannsretten, kart og kompass og livet i naturen. 

Program for uken. 
Det kan komme endringer som følge av vær og andre forhold. Utfyllende program vil alle deltakerne få tilsendt uken før arrangementet.

Mandag: Oppmøte Bruhagen skole kl 0830. Bli kjent, allemannsretten, kart og kompass, sjøvettregler, førstehjelp, aktiviteter
Tirsdag: Oppmøte Bremsnes skole kl 0830. Klatring, Bremsneshula, Bremsneshatten
Onsdag: Oppmøte Kjønnøya kl 0830. Båttur med seilskuta "Albertine", som er 43ft. bading, fisking
Torsdag: Oppmøte Omfarøya kl 0830. kanopadling, tur til helleristningene, fisking, bading, tenne bål og grilling
Fredag: Oppmøte Mork stadion kl 0830. Tur til Meekknoken. Det blir alternativ tur for de som syns det blir for langt, fisking, aktiviteter på Mork stadion.

Vi må selvsagt gjøre noen tilpasninger til koronasituasjonen, men dette skal ikke hindre oss i å få til fine dager sammen.

De som får plass vil få mer informasjon om friluftsskolen når det nærmer seg. Lurer du på noe før det så kan du ta kontakt med Merethe Sakshaug på epost eller tlf.: 99572825.

Velkommen!

Takk til våre sponosorer og samarbeidspartnere!

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!