Tur og foredrag med Kortreist-Iver!

Under Bjørnsonfestivalen i Molde i begynnelsen av september kan du være med Iver Gjelstenli til Varden etterfulgt av foredrag om den nye boka hans 52 turar i Romsdal.

I år sammenfaller både Bjørnsonfestivalen og Friluftslivets uke, og hva er vel bedre enn å markere dette med både tur og boklansering med Iver Gjelstenli? Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Molde og Romsdals Turistforening og Bjørnsonfestivalen står sammen bak arrangementene og håper at mange blir med!

Åtte år med Kortreist

Etter åtte år og 400 avisartikler er den populære reportasjeserien Kortreist opplevelse i Romsdals Budstikke historie, og journalist Iver Gjelstenli har blitt pensjonist. Men Kortreist lever videre i nytt format, og journalisten har gått over i nye roller som frilanser og forfatter. Nylig kom boka Kortreist. 52 turar i Romsdal med utvalgte reportasjer om opplevelser av natur, friluftsliv, turer og kultur i Romsdal.

Boka åpner med noe så eksotisk som en topptur på ski med utsyn mot Hustadvika, og underveis får leserne være med på små og store turer til fots, på sykkel, med kajakk, fisketurer i fjellet og kulturelle opplevelser som for eksempel vandring på historisk og hellig grunn på Veøya.

Foredrag

På Bjørnsonfestivalen presenterer forfatteren boka, og etterpå blir det mulig å kjøpe signerte eksemplarer.

Dato: Lørdag 10. september

Tid: Kl. 16.00

Sted: Teatret Vårt, Plassen

Pris: 150/100 Kjøp billett

Tur til Varden

Før foredraget blir det Kortreist-tur med Iver opp "Den grønne korridor" fra Storkaia til Varden og tilbake til sentrum. Turen er en av de 52 turene som er med i boka.

Dato: Lørdag 10. september

Tid: Kl. 11.00

Sted: Oppmøte ved infoskilt om Den grønne korridor utenfor Thon Hotel Moldefjord på Storkaia

Pris: Turen er gratis