To Stikk UT!-poster på Sekken 1. mai

Søndag 1. mai står veivisere klare og møter deg på Sekken om du tar ferja fra Molde kl. 10.45. De tar deg med til Stikk UT!-postene ved Sollibøvatnet og på Tranhaugen. I tillegg kan du få med deg konsert med Fliflet & Kvernberg om ettermiddagen.

Ved Sollibøvatnet på Sekken finner du en stikkutpost også i år. I tillegg er det en ny post på Tranhaugen, det høyste punktet på Sekken (304 m.o.h.). Søndag 1. mai står to lokalkjente turfolk på kaia og venter på deg om du tar ferga fra Molde 10.45.Der står det også en bil som kan ta med bagasje (ekstra sko, kleskift m.m.) til Bygdetunet der det er kafe og konsert seinere på dagen.

To alternativ

Du kan velge å gå i lag med Stig Arne Johnsen som vil gå en litt tøff tur til Sollibøvatnet, Tranhaugen, ned på den nyanlagte turstien (Fjellvegen), og videre opp til Vestadberget der den godt synlige telemasta står. Sekken idrettslag har samling der kl. 14.00 og trekker vinner fra turboka der. Mette Heimdal Eik leder den gruppa som vil gå samme ruta i noe roligere tempo. Den gruppa kutter siste etappe og får direkte fra Fjellevegen til Bygdetunet. På strekninga Sollibøvatnet - Tranhaugen - Fjellvegen er det ikke sti. Terrenget er delvis myrlendt.
Beregnet ankomst til Bygdetunet er ca. kl. 15.00 for begge gruppene. Der er kafe B åpen med salg av tomatsuppe, vafler og kaffe.

Konsert

Konsert med Fliflet & Kvernberg begynner kl. 17:30, og er ferdig i god tid slik at alle når ferjeavgang kl. 19.45. Billetter til konserten kjøper du på sekken.hoopla.no/sales og du kan ringe 975 91 319 om du trenger opplysninger eller assistanse på andre måter.

Om du kommer med ferja eller er lokal deltaker - alle møtes på ferjekaia og går derfra presis kl. 11:30. Bygdetunet på Sekken står bak arrangementet.