Stikk_UT_kruset2014.jpg

Arne Nøst har vært Stikk UT!-kunstner siden oppstarten i 2005. Over vises motivet på 2014-kruset.

Vil du bli vår nye Stikk UT!-kunstner?

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal inviterer til konkurranse om å bli ny Stikk UT! -kunstner i perioden 2016-2021. Konkurransen er åpen for både profesjonelle kunstnere og amatører.

Om motivet og kunstneren:

De siste årene har ca 2 000 personer kjøpt Stikk UT! -kruset hvert år. Kruset er en premie og kan kjøpes av dem  som har gått sju  turer eller mer i løpet av Stikk UT!-sesongen.  

Siden turkassetrimmen Stikk UT! ble etablert i Molde i 2005 har motivet vært laget av Arne Nøst, og krusene blir produsert hos Porsgrunds Porselænsfabrik og er av høy kvalitet.  Nå inviterer Friluftsrådet til konkurranse om å bli ny Stikk UT!-kunstner i perioden 2016-2021. Konkurransen er åpen for både profesjonelle kunstnere og amatører.

Om motivet og kunstneren:

Motivet skal være relatert til friluftsliv

Motivet må kunne overføres til trykk på porselen                                    

Kunstneren bør ha tilknytning til Nordmøre eller Romsdal

Motivet skal sendes oss på e-post som en bildefil i jpg-format

Fremdriftsplan

23. mars: Alle interesserte bes sende inn kort informasjon om seg selv og tre-fire bilder av tidligere relevante arbeider.

30. mars: Friluftsrådets prosjektgruppe velger ut fem kandidater som blir bedt om å lage forslag til et Stikk UT!-motiv.

30. mai: Frist for de fem for innsending av motiv som honoreres med kr 1.000,-

10. juni: Prosjektgruppen velger motiv. Kunstneren som velges får tilbud om å være Stikk UT! -kunstner de neste fem årene og mottar kr 5000,- pr år.

Ønsker du å delta? Send inn informasjon og bilder til Stikk UT!- ansvarlig Marte Melbø  på epostadresse marte@stikkut.no