Påmelding til Stikk UT! -bedrift 2020
Her melder du bedriften på Stikk UT! Bedrift 2020.(les mer)
Vinterfriluftsskole i Kristiansund 2020. Nytt tilbud!
I vinterferien starter vi opp et nytt tilbud i Kristiansund. Da inviterer vi til vinterfriluftsskole i naturen rundt Kristiansund fra mandag til onsdag. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til ...(les mer)
Bli med på Friluftsskole på Skaret i vinterferien! (2020)
I vinterferien inviterer vi til friluftsskole på Skaret i Hustadvika/Molde fra mandag til onsdag. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 14 år. De som blir med vil få oppleve ...(les mer)
Vintercamp iTrollheimen 2020
Vi gjentar suksessen fra tidligere år! I vinterferien kjører vi i gang nok en vintercamp i Trollheimen for barn og unge mellom 8-12 år. Årets gjennomføring er i uke 8, 17.-19.februar. Les mer og ...(les mer)
Camp Romsdal Vinter 2020
Camp Romsdal Vinter er vinterens store anledning til å komme seg ut i naturen. Det finner sted i Rauma i vinterferieuka, og er et tilbud til alle som vil ha tre kjekke dager med andre unger i ...(les mer)
Venteliste Friluftsskolen i Kristiansund i vinterferien! (2020)
Det har vært stor pågang til Friluftsskolen i Kristiansund, og vi har nå fylt opp antall ledige plasser. Det hender at vi får avmeldinger og vi har derfor opprettet en venteliste. Fyll ut skjemaet ...(les mer)