Lansering_1-1.jpg

Daglig leder Ola Fremo og prosjektleder Patrick Gule med den nye appen, som også kommer i mindre format.

Nå lanserer vi Stikk UT!-appen!

Stikk UT! starter sommersesongen 1.mai, men allerede nå kan du se årets 470 turmål i den nye Stikk UT!-appen. Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Sunnmøre friluftsråd er svært fornøyd med appen og gleder seg over at folk kan ta den i bruk for å gå på tur i hele Møre og Romsdal og Heim i Trøndelag.

Appen har mange spennende funksjoner og gir deg mye god informasjon til en god turopplevelse. Den har ett godt kart hvor man enkelt kan se hvor man er i forhold til stien. Det er lett å finne Stikk UT!-turmål og den viser turer nær deg. Innloggingen er enkel med samme bruker som på stikkut.no og det er enkelt å registrere seg for nye deltagere. Man får opp push-varsler når man nærmer seg turmålet og trenger bare å godta koden som er forhåndsutfylt. Appen kan lastes ned i App Store og Play Butikk fra 14.april. Gled dere til å ta den i bruk!


Applansering_2.jpg

Finn Tangen i Sparebanken Møre sammen med Friluftsrådets Ola Fremo og Marte Melbø.

Gratis for deg - takket være sponsorer

Friluftsrådet inviterte tirsdag samarbeidspartnerne og sponsorene ut på tur for utprøving og markering av den flunkende nye appen. Det er Sparebanken Møre, Gassror, Amedia og Møre og Romsdal fylkeskommune som har bidratt med midler til at appen kunne bli en realitet.  Og vi er svært glade for at appen er gratis å bruke. Til utvikling av appen har vi hatt med oss Nivero og TIBE. Til daglig er det Marte Melbø,  May Britt Haukås og Liv Synnøve Hoel som jobber med Stikk UT! og det er Patrick Gule som har hatt ansvaret for utvikling appen.

Sparebanken Møre har vært hovedbidragsyter til arbeidet med ny app. Sparebanken Møre er fylkets største bank, og har hvert år siden 2003 gitt utbytte tilbake til samfunnet. Finn Tangen i SMB sier at Stikk UT! og Sparebanken Møre er en veldig god match. Stikk UT! bidrar til bolyst og bedre oppvekstsvilkår i hele fylket, noe som kan føre til at folk blir boende og at det blir mer fristende å flytte tilbake for de som er ute og studerer. Gjennom støtte til utviklingen av denne appen har sparebanken vært med på å sørge for at Stikk UT! blir enda mer tilgjengelig for alle.

Nivero har stått for teknisk utvikling av appen, med sine dyktige ansatte De har deltatt i prosessen helt fra begynnelsen, sammen med TIBE. Det har vært utallige runder med utprøving av appen, fikse endringer, lage ett godt design og utvikle den til slik den er i dag. Prosessen har vært preget av ett positiv engasjement med god kompetanse i ett godt samarbeid.

Applansering_3_crop.jpg

Erstatter morotur.appen

Petter Jenset fra Møre og Romsdal fylkeskommune gratulerte med ny app og sier samarbeidet med friluftsrådene om morotur er veldig viktig. Nå som en egen Stikk UT!-app er på plass kan morotur-appen avvikles med god samvittighet. Men han påpeker at nettsiden morotur.no skal bestå som den gjør. Og det er fra denne nettsiden Stikk UT! henter alle turbeskrivelsene fra.