lagbilde skaret 2018

Bli med på Friluftsskole på Skaret i vinterferien! (2020)

I vinterferien inviterer vi til friluftsskole på Skaret i Hustadvika/Molde fra mandag til onsdag. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 14 år. De som blir med vil få oppleve vinterfriluftsliv i et fantastisk område og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Dato : Mandag 17. til onsdag 19. februar 2020. 
Kl.: 0900 - 1600 alle dager.
Aldersgruppe: 9-14 år 
Pris pr deltaker:  600,-

*Tilbudet skal være tilgjengelig for alle og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.

Informasjon: Friluftsskole på Skaret i vinterferien er etter hvert en tradisjon. Vi åpner for inntil 30 deltakere og vil bruke bygninger ved Skarstua samt turområdet rundt. Detaljer for hver dag vil avhenge av vær og føre, men noen stikkord (hvis snøen kommer) kan være tur på ski og truger, bålfyring, isfiske, skileik, aking, snøhuler, iglo, kart og kompass. Uansett vær og føre så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom!

Deltakerne har selv med mat og drikke, skiutstyr og uteklær hver dag. Prisen er kr 600  per deltaker, men det går an å søke om redusert deltakeravgift. Det er plass til 30 deltakere og de siste årene har vi vært fulltegnet så her er det ikke lurt å vente for lenge.

Friluftsskolen på Skaret er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Norges Jeger- og Fiskerforbund og Molde og Romsdals Turistforening. Erfarne instruktører fra organisasjonene vil lede aktivitetene sammen med ungdomsledere.

Det blir sendt ut mer informasjon til alle som melder seg på når det nærmer seg vinterferie.
Hvis det er noe du lurer på, kan du ta kontakt med mattis@friluftsraad.no.

Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmeldingsskjema

Grensen for antall påmeldte er nådd og påmeldingen for dette skjemaet er stengt.