Marte.jpg

Marte Melbø er Stikk UT!-ansvarlig og glad for at folk setter pris på Stikk UT!-tilbudet i Friluftsrådets 16 medlemskommuner. 

Rekordår igjen!

Årets Stikk UT!-sesong går mot slutten, og det ser ut til å bli nok et rekordår for den populære turkassetrimmen. 

-Vi har allerede mer enn 1.000 flere registrerte brukere enn i fjor, sier Marte Melbø som er Stikk UT!-ansvarlig i Friluftsrådet.

Årets Stikk UT!-sesong avsluttes 31. oktober, så alle Stikk UT!-brukerne har fremdeles tre fine høstuker foran seg til å gå og registrere flere turer.

-Per i dag har vi 13 976 registrerte brukere, noe som er mer enn 1 000 flere enn vi hadde da fjorårets sesong var over. Disse har registrert 255.000 turer, noe som er litt færre enn ved endt sesong i fjor. Men vi vet av erfaring at mange turer registreres helt i slutten av oktober, så vi tror nok at vi får rekord også når det gjelder antall registrerte turer, sier Marte Melbø.

Registrer turene innen 6. november!

Mange bruker også Stikk UT! aktivt uten å registrere seg som bruker, men Marte Melbø oppfordrer alle om å opprette en bruker-id på stikkut.no, og til å registrere alle turene sine på websidene.

- Det har stor betydning for Stikk UT! og den videre utviklingen og finansieringen at vi har et best mulig bilde av aktiviteten. Husk også at sidene vil være åpne for registrering frem til 6. november. Deretter stenges systemet for registreringer slik at vi får tatt ut årets statistikk og starte tilrettelegging for Stikk UT! Ski, sier Melbø.