IMG_8851.JPG

Britt Engvig Hjelle, styreleder i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, er svært fornøyd med motivet til den nye Stikk UT!-kunstneren Signe Louise Aasen.

Ny Stikk UT!-kunstner

Signe Louise Aasen er ny Stikk UT!-kunstner og overtar stafettpinnen etter Arne Nøst. Aasen skal lage motiv til de populære Stikk UT!-krusene i fem år fremover.

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal har valgt ny Stikk UT!-kunstner, og etter en hard konkurranse falt valget på Signe Louise Aasen fra Kristiansund.

-Vi utlyste en motivkonkurranse tidligere i vår og fikk inn mange flotte forslag. Tusen takk til alle som bidro!, sier Stikk UT-ansvarlig Marte Melbø.

Samleobjekt

Til daglig holder Signe Louise Aasen i et stort og lyst atelier på Gomalandet i Kristiansund sammen med fire andre kunstnere. Nå gleder hun seg til å lage motiv til de populære krusene som har blitt samleobjekt for mange.

Motiv_2016.jpg

En munter og enkel strek som viser gleden ved å være ute, kjennetegner motivene til den nye Stikk UT!-kunstneren. Dette blir årets motiv på krusene som kommer i salg til høsten.

Stor produksjon

I 2015 ble det produsert 2.300 krus og 500 skåler. Deltakere i Molde kommune er dem som til nå har kjøpt flest krus (nærmere 800 krus i 2015).
-Vi er spent på hvordan de nye krusene blir mottatt, men etter sesongens gode start med nærmere 10.000 registrerte Stikk UT!-brukere regner vi med at det blir godt salg i år også, sier Marte Melbø.

For å kunne bestille kruset må man ha registret syv Stikk UT-turer (seks for barn) i løpet av sesongen som varer fra 1. mai til 31. oktober. Det er viktig å merke seg at kruset må bestilles og betales i nettbutikken på stikkut.no i perioden 1. september til 8. november. Krusene kommer i månedsskiftet desember/januar og blir utlevert på det servicekontoret en oppgir ved bestilling.