DSC_1689.JPG

Friluftsskole i Hustadvika uke 26 2024

Nå nærmer det seg sommerfriluftsskole i Hustadvika! Dette blir ei uke med garantert god stemning og morsomme aktiviteter. Og kanskje får du noen nye venner også? Vi gleder oss og håper du også vil bli med!


Dato: Mandag 24.06 til fredag 28.06.2024
Klokken: Mandag-torsdag kl. 09:00-15:00, overnatting torsdag-fredag. Avreise fredag kl. 13:00.
Aldersgruppe: 9 -15 år
Pris: kr. 800,-*
* Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.

Friluftsskolen går av stabelen første uka i skoleferien. Vi møtes klokka 09:00 hver dag, og avslutter 15:00. Torsdag til fredag er det planlagt overnatting! Telt, lavvo eller hengekøye i Askevågen, blir senga vår denne natten. De andre dagene planlegger vi å være ved Langvatnet. 

Det vil være aktiviteter hver dag hele uka, med tema som bål og leirplass, padling, livet i fjæra, og lek og moro. Og du? En av dagene blir det også ekspedisjon. Det blir lek, fiske, kano, og kanskje kan du prøve SUP-brett også? Vi gleder oss til morsomme og aktive dager med friluftsliv. Det er plass til 25 stykker. Meld deg på da vel!

De som melder seg på vil få mer informasjon uka før leiren, men hvis det er noe du lurer på før det, så kan du ta kontakt med Mattis i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Velkommen!

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmelding til Friluftsskolen i Hustadvika i uke 26 2024

Hvis skjemaet er stengt så har vi har fylt opp de planlagte plassene for denne friluftsskolen. Det hender ganske ofte at vi får inn avmeldinger og derfor vil vi gjerne at dere setter dere på venteliste, slik at vi kan ta kontakt med dere hvis det skulle bli noe ledig. Gå til ventelista!

Fornavn: 
Mellomnavn: 
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Sted: 
Skole:* 
Fødselsdato (dd.mm.åå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf voksen kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at deltaker bader (under oppsyn av ledere):* 


Vi tillater at bilder som blir tatt på friluftsskolen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi tillater deling av deltakernavn og kontaktinfo til foresatte med andre deltakere, slik at det blir lettere å samkjøre til leir:* 


Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal:* 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (matpreferanser, sykdom, allergier eller lignende):