Lasken_Kr.sund.jpg

Stikk UT! Sammen i Kristiansund 2023

Hver onsdag kan du være med ut på tur med Stikk UT! Sammen i Kristiansund. Tilbudet er gratis og er et samarbeid mellom Friskliv og mestring i Kristiansund kommune og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal. Turene har en samlet varighet på ca. 2 timer, med en liten matpause underveis. 

Vi har valgt ut turmål som de aller fleste kan være med på, mange til Stikk UT!-turmål, og vi ønsker trivsel og gode turopplevelser for alle. Dersom du lurer på hvor utfordrende en tur er, ta kontakt med Liv Synnvøe Hoel, 93685408. Se informasjon om stien/turveien i turbeskrivelsene.

Det er som regel to turledere med på hver tur. NB! Når en deltager forlater gruppen så må man si fra til en turleder. Du er med på tur på eget ansvar og ta forbehold med hensyn til egen helse. Hvis du tenker at turen er for vanskelig å gjennomføre på egenhånd anbefaler vi at du tar med en egen ledsager. Våre turledere har ansvar for hele gruppen og det er vanskelig å ledsage kun en person på hele turen. Er du usikker, ta kontakt med Marit Vaagland, tlf. 91374508 eller Liv Synnøve Hoel, tlf.93685408, så finner vi en løsning.  

Oppmøte
Det er oppmøte kl.11.00. Turstartene rullerer på Prestmyra, Dunkarsundet og ved Gravstedet på Kirklandet.

Klær/Fottøy
Vi går uansett vær, så velg klær etter vær og godt fottøy. Solide joggesko/tursko som sitter godt på foten og tåler litt fukt (Goretex).

I sekken
Vi anbefaler at du i tursekken har med matpakke, noe å drikke, gjerne kaffe/te, et lite sitteunderlag og en ekstra varm genser i ull/fleece til pausen.

  Fullstendig turplan finner du her: