StikkUT_Sammen-Bilder_fra_film-fotograf_andreas_winter-8.jpg

Aktiv på dagtid i Molde - turplan for høst 2023

Hver mandag kan du være med Aktiv på Dagtid på tur i Molde-regionen. Tilbudet er gratis og åpent for alle, og er et samarbeid mellom Frisklivssentralen i Molde og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal. Turene har en samlet varighet på 3-4 timer, med en matpause underveis.

Informasjon og tips

Vi har valgt ut turmål som de aller fleste kan være med på, mange til turmål, og vi ønsker trivsel og gode turopplevelser for alle. Dersom du lurer på hvor utfordrende en tur er, ta kontakt med turleder. Se informasjon om stien/turveien i turplanen. Aktiviteten er støttet med midler fra Miljødirektoratet. 

Det er som regel to turledere med på hver tur. NB! Når en deltager forlater gruppen så må man si fra til en turleder. Du er med på tur på eget ansvar og ta forbehold med hensyn til egen helse. Hvis du tenker at turen er for vanskelig å gjennomføre på egenhånd anbefaler vi at du tar med en egen ledsager. Våre turledere har ansvar for hele gruppen og det er vanskelig å ledsage kun en person på hele turen. Er du usikker, ta kontakt med Liv Synnøve Hoel, tlf.93685408, så finner vi en løsning.

Oppmøte/transport

Ved turmål som starter ved Hatlelitunnellen er det oppmøte kl.10.30. Vi er tilbake ved turstart til kl. 14.00. På turer ellers er det felles oppmøte ved Treffhuset for samkjøring. En god skikk kan være å gi sjåføren 50kr til bensin. (Gjelder både til sjåfører for private biler og friluftsrådets bil)

Klær/Fottøy
Vi går uansett vær, så velg klær etter vær og godt fottøy. Solide joggesko/tursko som sitter godt på foten og tåler litt fukt (Goretex).

I sekken
Vi anbefaler at du i tursekken har med matpakke, noe å drikke, gjerne kaffe/te, et lite sitteunderlag og et ekstra skift (f.eks. ullundertrøye/sportstrøye) og en ekstra varm genser i ull/fleece til pausen. Les mer her:     

    

Aktiv på dagtid er støttet av Miljødirektoratet. 
  
  
  
  
  
  
download   Aktiv_paa_dagtid_Turplan__i_Molde_hoest_2023.pdf