Vilja_stikkutski_Osmarka__5_-005.JPG

God jul til alle!

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal ønsker alle en riktig god jul og håper alle får en fin høytid. Jula er en fin tid å koble av og naturen hjelper deg gjerne med dette. Kanskje finner du også inspirasjon til å gi en naturopplevelse til noen i julegave? Naturen har uendelig med gaver på lager.

Noe av det fineste du kan gi bort er tid. Noen av de fineste stedene vi kan dele tid, finner du i naturen. Så hvorfor ikke gi bort en felles naturopplevelse i julegave? Hva med å invitere noen du ønsker å glede med på båltur i skogen - evt. med servering av middag eller bålkaffe? Hva med en eksklusiv, «all-inclusive» telttur i vinter? Hvis teltlivet ikke frister så finnes det mange hytter der du kan leie eller låne. Hvis du har kunnskap om friluftsliv så kan du jo også gi bort denne - hva med et heldagskurs i ski, sopplukking eller spikking? 

Og husk - du trenger ikke reise langt for å oppleve noe stort - ofte finnes de største opplevelsene i de små tingene i nærområdet.

Friluftsrådet blir gjerne med på gaven og vi har ønsket oss mer snø slik at du kan invitere med på Stikk UT!-skitur. Men skulle snøen utebli så tilbyr vi også Stikk UT! Vinterfotturer. Du kan laste ned et Stikk UT!-gavekort her. Andre Stikk Ut!-produkter (ulltrøye, luer, krus og skåler) finner du i nettbutikken vår.

Vi arrangerer også Friluftsskoler for barn i vinterferien i Kristiansund, Molde/Hustadvika, Rauma og iTrollheimen og mener selv dette er den perfekte julegaven (påmeldingen åpner på nyåret)! 

Ønsker du flere tips til aktive friluftslivsgaver så anbefaler vi denne artikkelen hos Norsk Friluftsliv.  

God jul alle sammen!