DSC_0106.JPG

Friluftsskole i Tingvoll uke 32, 2021

Friluftsskolen i Tingvoll inviterer også i sommer til ei superuke ute i det fri i Tingvollnaturen. Det blir garantert gøy og garantert lærerikt. Vi skal nyte friluftslivet og lære mye nyttige om det å være ute i naturen. Og så blir det selvsagt bading, utelek og moro sammen med andre barn og ungdom. Bli med da vel!


Tid: Mandag 9. til fredag 13. august 2021 
Kl: 0830 - 1530 alle dager (ikke overnatting)
Aldersgruppe: 9-14 år 
Pris pr deltaker:  600,-
*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.

Friluftsskolen i Tingvoll er et samarbeid mellom Tingvoll museum, friluftsrådet, kommunen og andre organisasjoner i Tingvoll. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis. Friluftsskolene i 2018 - 2020 ble veldig bra, med fullt hus, supertrivelige deltakere og strålende vær. Vi fortsetter suksessen! 

I 2021 planlegger vi 5 dager, mandag til fredag, uten overnatting. Programmet er ikke endelig spikret, men vi skal finne fram til det beste av steder og aktiviteter for variert friluftsliv. Friluftsskolen baserer seg på mye lek, moro og aktivitet og en lystbetont tilnærming til friluftsliv og dets innhold. Vi skal innom effektive tips og triks i naturen, lære om allemannsretten, kart og kompass og livet i naturen. Vi åpner for inntil 20 deltakere og de som får plass vil få mer informasjon i god tid før Friluftsskolen starter.  

Vi må selvsagt gjøre noen tilpasninger til koronasituasjonen, men dette skal ikke hindre oss i å få til fine dager sammen. Vi må gjøre oppmerksom på at det ikke blir overnatting i telt i år.

Hvis det er noe du lurer på så kan du ta kontakt med Mattis i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmelding til Friluftsskolen i Tingvoll i uke 32 2021  (9. - 13. august)

Fornavn: 
Mellomnavn: 
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Sted: 
Skole:* 
Fødselsdato (dd.mm.åå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf voksen kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at bilder som blir tatt på friluftsskolen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi tillater at deltaker bader (under oppsyn av ledere):* 


Vi kan kontaktes om framtidige friluftsskoletilbud i Nordmøre og Romsdal:* 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (sykdom, allergier eller lignende): 
Tegn igjen