Friluftsskole.Heim.a.JPG

Friluftsskolene i Heim uke 26 og 27 2024

Også i år blir det 2 friluftsskoler i Heim! Den ene vil ha base på Vinjeøra i uke 26 og den andre i Valsøyfjorden i uke 27. De som blir med får oppleve friluftsliv på sitt beste og lære om grunnleggende friluftslivstema. Og så blir det selvsagt bading og mye gøy! Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 15 år. 

Bli med da vel!

I 2024 har vi byttet om de to skolene, av praktiske hensyn og vi begynner altså på Vinjeøra i uke 26 og fortsetter i Valsøyfjord i uke 27. Begge stedene blir det 5 dager med herlig friluftsliv i flotte omgivelser. Vi åpner for inntil 30 deltakere hvert sted og tilbudet vil foregå på dagtid med mulighet for overnatting en av dagene.

Programmet har vi ikke helt ferdig ennå, men noen stikkord er fisketur, båttur, bading, klatreparken Høy&Lavt, tur i fjæra, fjelltur, orientering, utemat og mye mer. Og så blir det selvsagt mye bading, utelek og moro sammen med andre barn og ungdom. 

Tid:     Mandag 24. juni til fredag 28. juni 2024. Kl. 0900 til 1530 alle dager med mulig overnatting en av dagene

Sted:   Vinjeøra

Alder:  9 - 15 år

Pris:     750,-*


Tid:     Mandag 1. juli til fredag 5. juli 2024. Kl. 0900 til 1530 alle dager med mulig overnatting en av dagene

Sted:   Valsøyfjord og Otnes

Alder:  9 - 15 år

Pris:     750,-*

*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt med Tove Karin Halse Lervik for mer informasjon.

Påmelding åpner 23.05.2023 kl 1600 - Gå til påmeldingsside!

Friluftsskolen i Heim er et samarbeid mellom Heim kommune, flere frivillige lag i Heim og friluftsrådet. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis.  Erfarne instruktører fra organisasjonene vil lede aktivitetene sammen med ungdomsledere.

Mer informasjon sendes ut til de som melder seg på, men lurer du på noe så kan du kontakte Tove Karin Halse Lervik på epost eller tlf.: 90242585

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Blant annet arrangeres det også Friluftsskole i Heim, Rauma, Tingvoll, Gjemnes, Hustadvika og Surnadal/Rindal og Molde i sommerferien og i Molde og Kristiansund i høstferien. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Takk til våre samarbeidspartnere og bidragsytere