Friluftsskole.Heim.a.JPG

Friluftsskolene i Heim uke 32, 2021!

I år tilbyr vi 2 friluftsskoler i Heim! Den ene vil ha base på Otnesbrygga, som tidligere år, og i tillegg starter vi et nytt tilbud på Vinjeøra. De som blir med får oppleve friluftsliv på sitt beste og lære om grunnleggende friluftslivstema. Og så blir det selvsagt bading og mye gøy! Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 15 år. 

Bli med da vel!

Friluftsskolen på Otnesbrygga har blitt en tradisjon og i år utvider vi tilbudet med en egen friluftsskole på Vinjeøra. Begge stedene blir det 5 dager med herlig friluftsliv i flotte omgivelser. Vi åpner for inntil 20 deltakere hvert sted og tilbudet vil foregå på dagtid. 

Detaljer for hver dag og sted vil avhenge av vær og forhold, men noen stikkord er fisketur, bading, klatreparken Høy&Lavt, tur i fjæra, fjelltur, orientering, utemat og mye mer. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen med andre barn og ungdom. 

Vi må selvsagt gjøre noen tilpasninger til koronasituasjonen, men dette skal ikke hindre oss i å få til fine dager sammen. Vi må gjøre oppmerksom på at det ikke blir overnatting i telt i år.

Tid:       Uke 32: Mandag 9. til fredag 13. august 2021.

Kl. 0900 til 1530 alle dager (ikke overnatting)

Pris:     400,-*

*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt med Tove Karin Halse Lervik for mer informasjon.

Påmelding åpner 28.05.2021 kl 0900 - Gå til påmeldingsside!

Friluftsskolen i Heim er et samarbeid mellom Heim kommune, flere frivillige lag i Heim og friluftsrådet. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis.  Erfarne instruktører fra organisasjonene vil lede aktivitetene sammen med ungdomsledere.

Mer informasjon sendes ut til de som melder seg på, men lurer du på noe så kan du kontakte Tove Karin Halse Lervik på epost eller tlf.: 90242585

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Blant annet arrangeres det også Friluftsskole i Heim, Rauma, Tingvoll og Surnadal/Rindal og Molde i sommerferien og i Molde og Kristiansund i høstferien. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Takk til våre samarbeidspartnere og bidragsytere