IMG_2821.jpeg

Fortsatt mulig å bestille Stikk UT! krus/skål

Selv om fristen har gått ut er det fortsatt mulig å sikre seg årets krus/skål.


Har du lyst på årets Stikk UT! -krus/skål må du skynde deg å bestille. Vi selger unna til vi er tom for det vi har forhåndsbestilt. Mange bestilte innen fristen for forhåndsbestilling som var 1. september. Men av erfaring fra tidligere år har vi bestilt inn en del ekstra som nå ligger til salg i nettbutikkene våre. (Har gjelder førstemann til mølla prinsippet.)

Det er gratis å delta på Stikk UT!, men om en ønsker seg premie for egen innsats må en kjøpe den selv. Man kan også kjøpe premier til venner eller familiemedlemmer som har vært med på tur.  Årets priser er 175 kroner for krus og 200 kr for skål. (Priser for barn er kr 125 for krus og kr 150 for skål) Motivet er tegnet av Signe Louise Aasen og det er Porsgrund Porselænsfabrikk som produserer dem. Nytt i år er at årstall og Stikk UT! -logo står på utsiden av kruset, under hanken.

Krusene kommer til sesongslutt og hentes på servicekontor/rådhus e.l. rundt om i kommunene. Vi sender ut melding når det er klart for henting i din kommune.

Friluftsrådene har hver sin nettbutikk med litt ulikt sortiment, men Stikk UT! krus og skåler er likt begge steder. Velg ditt distrikt når du skal bestille:

For deltakere i Nordmøre og Romsdal: Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

For deltakere på Sunnmøre: Sunnmøre Friluftsråd

Stikk UT!-sesong varer helt fram til 31. oktober, vi ønsker dere mange fine høst-turer!
IMG_2807.jpeg

Nytt i år er at årstall og logo står under hanken på kruset.