Stikk UT! med Aktiv på dagtid i Molde

Tursesongen fortsetter med ukentlige turer hver mandag ut året, oppmøte ved Hatlelitunnellen, kl.11.00. Det formelle turprogrammet var formelt over 26.oktober og vi feiret med en avslutning på Skaret med tur, god mat og takk til våre turledere og deltagere. Vi vil takke våre 4  frivillige turledere som har gjort en fantastisk innsats, Oddny-Kristin Eidem, Linnea Løkhaug, Katrine Vestad og Thimoty O`Connor. De deltok på turlederkurs og vi har hatt ett flott samarbeid.  

Romsdalsmuseet.jpg

Vi har hatt mange turer i nærområdet-mange til Stikk UT!-turmål, bærtur, turorientering,  soppkurs og VI-tur til Sekken.  Det er viktig å inkludere hele kommunen i turfamilien Aktiv på dagtid og til VI-turen møtte det deltagere fra Vistdal, Eidsvåg og Molde sentrum. Målet for neste år er å løfte frem turgruppene i hele kommunen og legge inn en fellestur. I 2021 starter vi det formelle turprogrammet med turledere tidligere enn før, rett etter påske. 

Aktiv på dagtid er ett samarbeid mellom Frisklivsentralen og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og vi fikk en spesiell start i vår, med korona-pandemien. Vi startet med ukentlige turforslag på facebook der alle kunne gå på egenhånd og etter hvert fikk vi endelig møtes for å gå tur sammen. Det var stor glede blant deltagerne og kunne møtes igjen og ekstra kjekt etter en tid med ett nedstengt samfunn og usikkerhet. Med enkle tiltak kunne vi igjen møtes på tur, en møtte opp til turstart hver for seg, en holdt avstand på minst en meter og en spritet hendene.  

  
Turlederne2.jpg

Turlederne fra venstre: Oddny-Kristin Eidem, Linnea Løkhaug, Liv Synnøve Hoel fra Friluftsrådet og Katrine Vestad.