Stikk-UT-maraton2020.png

Stikk UT! Maraton 2020

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer nye og gamle Stikk UT!-deltakere med på Stikk UT! Maraton i Friluftslivets uke. Hvor mange turer klarer vi å gå i perioden 5. - 13. september?
Og hvem stikker av med de flotte premiene?

I Friluftslivets uke setter vi opp en egen telling for å se hvor mange turer vi klarer å gå i perioden lørdag 5. september til og med søndag 13. september. Du kan følge med både på din egen aktivitet og samlet hvor mange turer vi i Møre og Romsdal registrerer. I tillegg trekker vi hver dag ut flotte premier blant alle som har registrert turene sine digitalt. 

Stikk UT! Maraton er en utfordring til hver og en av oss om å legge inn noen ekstra Stikk UT! -turer i ei tid på året hvor det er lett for at tur-aktiviteten avtar.  Vi håper også å få med oss noen nye Stikk UT!-deltakere denne uka. Har du ikke vært med før kan vi lokke med at det hver dag trekkes ut fine premier blant alle som registrerer seg digitalt.  I tillegg får alle som deltar en digital diplom.

Hvordan delta?
Alle som har deltatt på ordinær Stikk UT! i år blir automatisk med på Stikk UT! Maraton. Har du ikke deltatt på Stikk UT! før må du opprette en bruker på stikkut.no for å komme i gang. Turmålene er de samme som før og man velger selv hvilke turer og når en vil gå.  Oversikt over årets turmål med turbeskrivelser og gps -spor finner en på stikkut.no. Turene registreres på vanlig måte og inngår i den ordinære Stikk UT! -tellinga. 
Om man ikke ønsker å være med på Maraton-topplista kan en reservere seg mot det. Dette gjøres på «Min side» under «Min profil».

Premier
Hver dag trekker vi flotte premier blant alle som har registrert turene sine digitalt. Du kan blant annet vinne; Stikk UT! -turkopper, Stikk UT! -luer, Stikk UT! t-skjorter, hengekøyer og annet turutstyr. Trekningen blir gjort hver morgen i perioden 06.09 - 14.09. Alle turer som blir registrert på stikkut.no eller via morotur-appen innen kl 24.00 dagen før er med i trekningen. Så husk å registrere turene så snart du har gått dem. Vi kontakter vinnerne på e-post/tlf og offentliggjør vinnerlista på facebook og stikkut.no fortløpende. Mandag 14.09 trekker vi noen ekstra premier fra hele maraton-perioden. Hovedpremiene er bålpanne og tursekker. 

Diplom
Alle som registrerer turer i løpet av maraton-perioden vil kunne laste ned en diplom med navn og antall turer som er registrert. Denne vil ligge tilgjengelig under «Min side» fra 14. september. Det er også mulig å få diplomet tilsendt per e-post. 

Fellesturer/arrangement
På grunn av korona-situasjonen i landet blir det ikke like mange arrangement under Friluftslivets uke som det pleier å være. Derfor er vi ekstra glade for at Stikk UT! Maraton kan gå som planlagt. Noen kommuner vil ha egne arrangement som ordfører-turer og fellesturer, informasjon og oversikt over disse arrangementene finner en i Aktivitetskalenderen til Friluftslivets uke.

Vi ønsker alle ei aktiv Friluftslivets uke!