Friluftsskole.Heim.a.JPG

Foto: Gøran Rønning, Driva

Sommeropplevelser på Friluftsskole 2020

Høsten banker på døra og vi vil gjerne dele noen sommerminner fra Friluftsskolen med dere. Sammen med gode venner har Friluftsrådet vært med å arrangere 6 friluftsskoler i 5 kommuner med 200 deltakere. Dette er sommerrekord! Se bilder fra Kristiansund, Tingvoll, Heim, Trollheimen og Rauma!

Gode samarbeid

Friluftsskolene i regionen er resultatet av veldig mange gode samarbeid. Friluftsrådet ønsker å ha robuste strukturer rundt den enkelte friluftsskole gjennom samarbeid med kommuner, lag og organisasjoner og engasjerte privatpersoner. Slik får vi et solid, lokalt eierskap og et variert tilbud av aktiviteter til deltagerne.  Blant annet. Innsatsen som vi i fellesskap legger ned betyr mye for mange og svært mye for noen. Takk til alle som var med på å skape sommerminner i 2020!

Hvis du som leser dette ønsker et friluftsskoletilbud der du bor, hvis din forening eller kommune ønsker å være med oss på dette, så er det bare å ta kontakt. Vi ønsker å tilby lavterskel, inkluderende ferieopplevelser i friluft til flest mulig barn og ungdom i regionen!
Og så er det bare å nyte bildene fra sommeren 2020 og følge med på tilbudene for høstferien!

Takk til alle som var med!

Kristiansund kommune, Friskliv og Mestring i Kristiansund, Goma IL, Norsk Ornitologisk Forening avd. Møre og Romsdal, NJFF MR, Odd Arne Lien, Norsk fjellfestival, iTrollheimen, Rindal IL, Trollheimen Husky, Tingvoll kommune, Tingvoll frivillighetssentral, Nordmøre museum avd. Tingvoll, Edvard Røkkum og Kristin Sættem, Heim kommune,  Halsa frilvilligsentral, Halsa historielag,  Otnesbrygga kystlag, ambulansen i Halsa, Halsa sanitetsforening, Halsa 4H, Svorka, Gjensidige, Møre og Romsdal fylkeskommune, FL og Miljødirektoratet. Og ikke minst alle de flotte ungdomslederne og andre lederne! 

Tusen takk for fantastisk innsats og godt samarbeid!
Friluftsskolen_HOVEDLOGO_2linjer.jpg

Hva er Friluftsskolen?

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet med hovedfokus på 10-13-åringer (9-14) og arrangeres på dagtid over tre til fem dager. Noen ganger inkluderes én overnatting. Målet med Friluftsskolen er å gi barna en lystbetont introduksjon til friluftsliv og skolene skal normalt være åpen for alle og ha lav deltakeravgift. Det tilbys også gratisplasser.