hoestbilde.jpg

Aktiv på Dagtid Molde kommune Høstprogram 2021

Sommeren er på hell og vi ønsker høsten velkommen! Vi inviterere til tur med Aktiv på dagtid.  Tilbudet er gratis og åpent for alle, og er et samarbeid mellom Frisklivssentralen i Molde, frivillige og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal. Velkommen til gode turopplevelser sammen!

Turprogram høst 2021

Hver mandag kan du være med Aktiv på Dagtid på tur i Molde-regionen. Turene har en samlet varighet på 3-4 timer, med en matpause underveis.

Vi har valgt ut turmål som de aller fleste kan være med på, mange til  Stikk UT!-turmål, og vi ønsker trivsel og gode turopplevelser for alle. Dersom du lurer på hvor utfordrende en tur er, ta kontakt med turleder. Det er som regel to turledere med på hver tur. Vi prøver å ivareta alle,  noen går fort, og noen saktere - og det er helt greit.  Der det er behov for det, kan vi legge opp til en kortere og en lengre variant(tur), og møtes for å spise felles lunsj.

Oppmøte/transport

Alle kommer seg til turstart på egenhånd og det er oppmøte ved hver enkelt turmål kl.10.30. Ved lengre kjøretur til turstart se eget klokkeslett i turprogrammet. Vi er tilbake ved turstart til ca. kl. 14.00. Deltagerne kan avtale samkjøring på facebookgruppen AKTIV PÅ DAGTID i Molde eller på tlf. En god skikk kan være å gi sjåføren 30kr til bensin på korte turer og 50kr på lengre turer.

Klær/Fottøy
Vi går uansett vær, så velg klær etter vær og godt fottøy. Solide joggesko/tursko som sitter godt på foten og tåler litt fukt (Goretex).

I sekken
Vi anbefaler at du i tursekken har med matpakke, noe å drikke, gjerne kaffe/te, et lite sitteunderlag og et ekstra skift (f.eks. ullundertrøye/sportstrøye) og en ekstra varm genser i ull/fleece til pausen. Antibac til hendene. 

Tiltak for å forebygge smitte av korona: Vi følger helsemyndighetene sine råd for å forebygge smitte av koronaviruset med  avstand på minst en meter under turen og i matpausen, samt god håndhygiene. Vi har satt opp starttidspunktet til kl.10.30, slik at alle får god tid til å komme seg til oppmøtestedet. Er du syk blir du hjemme. Vi fører liste over alle deltagere for hver tur for smittesporing. Med forbehold om endringer i følge nasjonale retningslinjer.

Vi har opprettet en gruppe på facebook, som heter AKTIV PÅ DAGTID I MOLDE. Du kan be om å bli medlem her. Dette er en lukket privat gruppe, der bare deltagerne ser hvem som er med og hva som blir lagt ut her. Det er ikke nødvendig å være med i denne gruppen, men det er en fin arene å dele turtips, bilder fra fellesturene på en trygg måte.

 
download   Turprogram_Aktiv_paa_dagtid_Hoest_2021.pdf
 

Vi ønsker alle velkommen til trivelige turer!

Kontaktperson for spørsmål om turene: Friluftsrådet Liv Synnøve Hoel   Mobil: 93 68 54 08 Liv@friluftsraad.no

Kontaktperson for spørsmål om organisering/Aktiv på Dagtid: Frisklivssentralen i Molde kommune v/Runhild Hauffen. Mobil: 94 17 94 65.