Stikk-UT-Maraton_facebook02_juli2019.jpg

Stikk UT! -maraton

I forbindelse med Friluftslivets uke (31. aug - 8. sept) inviterer vi nye og gamle Stikk UT! -deltakere med på en spennende utfordring. Hvor mange turer klarer vi å gå på ei uke? Bli med på verdens første Stikk UT! -maraton og gled dere til ei uke med mye tur-aktivitet! 

Fra og med lørdag 31. august til og med søndag 8. september ønsker vi å motivere deg til å gå ekstra mange turer. Du velger selv hvilke Stikk UT! -turer du vil gå, -gå gjerne til samme turmål hver dag for det er antall turer som teller ikke turmål. Turene registreres på vanlig måte og inngår i den ordinære Stikk UT! -tellinga. Samtidig setter vi opp en egen telling og toppliste for disse ni dagene. På den måten finner vi ut hvor mange turer som blir gått denne uka, og vi kan vise resten av landet hvor tur-glade vi i Møre og Romsdal er. Samtidig blir dette en utfordring til hver og en av oss om å legge inn noen ekstra Stikk UT! -turer i ei tid på året hvor det kan være lett for at tur-aktiviteten begynner å avta.

Dette er også en fin anledning til for de som ikke har gått sju turer enda, om å oppnå kravet om sju turer (seks for barn under 10 år) så en kan kjøpe seg det populære Stikk UT! -kruset.

Og for dem som går på tur men som ikke har brydd seg om å registrere koder, dette er uka å begynne med det på. For hver dag trekkes det flotte premier blant alle registrerte turer. I tillegg får alle som registrerer sju turer eller fler diplom for innsatsen.

Du finner mer informasjon på www.stikkut.no.

Foto-Johnny-Vaet-Nordskog.jpg

Foto: Johnny Vaet Nordskog

Om Friluftslivets uke

I Friluftslivets uke 31. august - 8. september 2019 feirer vi norsk natur og friluftsliv gjennom en hel uke - og inviterer hele Norge til å bli med ut på tur! Over hele landet kan du delta på spennende friluftslivsaktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommunen der du bor. Uka sparkes i gang med at «hele Norge» sover ute under #nattinaturen lørdag 31. august. Her finner du oversikt over arrangementene i Møre og Romsdal