IMG_5924.jpg

Årets Stikk UT!-krus og skål har glade motiver fra turliv i fjellet. 

Stikk UT!-krusene går unna!

Stikk UT!-krusene er populære, og om du ønsker å sikre deg krus, bør du bestille snarest mulig!

Om du bestiller Stikk UT!-krus før første november, kan du dessuten hente det på servicekontoret i kommunen din og slipper å betale porto. Bestiller du etter 1. november, må du betale porto og får kruset tilsendt. Vi legger ut informasjon her på stikkut.no og på FB om når de ulike kommunen får krusene til sitt servicekontor. Enkelte kommuner ønsker å ha egne arrangement i forbindelse med utlevering av krus, og informasjon om dette blir også lagt ut på hjemmesiden samt at e-post blir sendt ut til alle som har bestilt.  

Sju turer
Alle som har registrert sju Stikk UT!-turer eller flere (seks for barn opp til ti år) kan bestille Stikk UT!-kruset eller Stikk UT!-skåla i nettbutikken vår. Kunstneren bak det fine motivet er Signe Louise Aasen fra Kristiansund. I tillegg til årets krus er det mulig å bestille 2017-kruset dersom du ikke rakk å bestille i fjor. Kruset koster 150 kroner mens skåla koster 180 kroner (130 og 100 kr for barn). Produktene er laget av Porsgrunds Porselænsfabrik og er av svært god kvalitet.

Når du bestiller, kan du velge om du vil hente produktene på servicekontoret i kommunen din eller om du vil ha dem tilsendt. Uansett alternativ gjelder det at du får varene etter sesongslutt 31. oktober, og vi gir nærmere beskjed om når de ankommer. Om du ønsker varene tilsendt, vil det påløpe porto i tillegg. 

Stikk UT! ullskjorter
Vi selger også ut restlageret av Stikk UT!-ullskjorter fra Devold. Skjortene er laget eksklusivt  for Stikk UT! og fås kun kjøpt gjennom nettbutikkene til Friluftsrådene i Møre og Romsdal. Det blir ikke laget flere av disse. Vi er tom for størrelsen Small i både dame- og herremodellen. Pris kr 350,-

Bor du på Nordmøre eller i Romsdal, bestiller du i nettbutikken til Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal
Dersom du bor på Sunnmøre, bestiller du i nettbutikken til Sunnmøre Friluftsråd