DSC03113.JPG

Nytt tilbud! Friluftsskole i Tingvoll 6. - 10. august 2018

Friluftsskolen i Tingvoll er et nystartet tilbud i 2018. Vi inviterer til ei uke med masse morsomme aktiviteter og muligheter til å øve seg på tur/ekspedisjonsplanlegging, leirslagning, kart og kompass, ferdselskultur og mye mer. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom. Bli med da vel!


Tid: Mandag 6. til fredag 10. august 2018. 
0830 - 1530 alle dager, med overnatting i telt torsdag til fredag.
 
Aldersgruppe: 9-14 år 
 
Pris pr deltaker:  600,-
*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift for familier med lav inntekt. Ta kontakt for mer informasjon.

Friluftsskolen i Tingvoll er et samarbeid mellom kommunen, museet, friluftsrådet og flere andre. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis. 

I Tingvoll planlegger vi 5 dager, der det blir en overnattingstur den siste natta. Vi starter Friluftskolen de tre første dagene oppi Tingvollia, ved museet. I løpet av disse dagene vil innholdet basere seg på mye lek, moro og aktivitet, og en lystbetont tilnærming til friluftsliv og dets innhold. Vi skal innom effektive tips og triks i naturen, utemat, lære om allemannsretten, kart og kompass og livet i naturen. I tillegg skal museet ha en spennende dag på tunet sitt. De 2 siste dagene blir ved Gammehaugen på Årsund. Her har Grimstadhøgda 4h en fantastisk aktivitetsbase med flotte fasiliteter og muligheter. De som vil, kan overnatte her. Vi åpner for inntil 30 deltakere og de som får plass vil få mer informasjon i god tid før Friluftsskolen starter.  

Hvis det er noe du lurer på så kan du ta kontakt med Torstein Gjetvik i Tingvoll kommune.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!

Påmelding til Friluftsskolen i Tingvoll i uke 32 2018 (6. - 10. august)

Fornavn: 
Tegn igjen
Etternavn:* 
Adresse:* 
Postnr.:* 
Merknad faktura:* 
Skole:* 
Klassetrinn:* 
Fødselsdato (dd.mm.åå):* 
Voksen kontaktperson:* 
Tlf voksen kontaktperson:* 
E-post kontaktperson:* 
Vi tillater at bilder som blir tatt på friluftsskolen blir brukt på arrangørenes hjemmeside og i media:* 


Vi tillater at deltaker bader (under oppsyn av ledere):* 


Annen informasjon om deltaker som lederne bør kjenne til (sykdom, allergier eller lignende): 
Tegn igjen