Frei 2017

Start sommerferien med Friluftsskole på Frei!

Sommerferien nærmer seg og Friluftsrådet inviterer også i år til 2 uker med Friluftsskole på Viken gård på Frei. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 10 til 14 år. De som blir med får oppleve friluftsliv i et fantastisk område og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Friluftsskole på Viken Gård i uke 26 og 27 er etter hvert blitt en tradisjon. Vi åpner for inntil 30 deltakere hver uke og vil bruke området ved Viken Gård samt turområdene rundt. Detaljer for hver dag vil avhenge av vær og forhold, men noen stikkord er fisking, kajakkpadling, bading, bueskyting, klatrepark, tur i fjæra, fjelltur, overnatting i telt/lavvo, kart og kompass og mye mer. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom!

Tid:       Uke 26: Mandag 25. til fredag 29. juni 2018.

             Uke 27: Mandag 2. til fredag 6. juli 2018.

Kl. 0830 til 1530 alle dager, med overnatting i telt fra torsdag - fredag.

Pris:       1000,-*

*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift for familier med lav inntekt. Ta kontakt for mer informasjon.

Påmeldingsskjema for uke 26 finner du her. 

Påmeldingsskjema for uke 27 finner du her.

Det er få plasser igjen og dersom du får beskjed om at det er fullt så kan du jo vurdere Friluftsskole i Surnadal/Rindal (uke 26) eller i Tingvoll (uke 32)? Dersom du ikke finner en ledig plass som passer for deg så kan du sette deg på denne ventelista, så vil vi ta kontakt om det skulle komme inn avmeldinger.

Friluftsskolen på Viken Gård er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Kristiansund kommune. Erfarne instruktører fra organisasjonene vil lede aktivitetene sammen med ungdomsledere.

Mer informasjon sendes ut til de som melder seg på, men lurer du på noe så kan du kontakte Ingar Østlie på ingaroest@gmail.com eller tlf. 95437567.

Andre friluftsskoletilbud i Møre og Romsdal

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og våre samarbeidspartnere tilbyr friluftsskoler i en rekke kommuner, sommer, høst og vinter. Blant annet arrangeres Friluftsskole i Kristiansund i høstferien (uke 41, 8. -10. oktober 2018. Les mer om alle tilbudene her!

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10-13-åringer. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund. Les mer på friluftsskole.no!