IMG_1074.JPG

På tur med Aktiv på dagtid i Molde

Hver mandag fremover kan du være med Aktiv på dagtid på tur i Molde-regionen. Tilbudet er åpent for alle som vil være med på moderate turer med turledere og er et samarbeid mellom Frisklivssentralen i Molde og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.


Mat og drikke
I tursekken må du ha matpakke, drikke, sitteunderlag og klær for eventuelt regn. Gode sko er et must, solide joggesko, tursko eller andre typer lave sko som sitter godt på foten og tåler litt fukt.

Om turene
Turene har utgangspunkt i Molde, og mange av turene går til Stikk UT!-poster. De fleste turene setter moderate krav til utholdenhet og styrke. På noen av turene blir det temaer som fisking, mat på bål, nyttevekster og lignende. Risken Sopp- og Nyttevekstforening blir med oss de to første turene etter sommerferien og sendere vil NJFF-Møre og Romsdal Jeger- og Fiskerforbund blir med oss på fisketur. 

Web1.jpg

20. og 27. august blir Risken sopp og nyttevekstforening med og holde sopp-kurs for oss. Her fra fjorårets kurs.

Oppmøtested: Parkeringsplassen ved Træffhuset i Molde  (NB! Oppmøtested er endret fra tidligere på grunn av byggearbeid).

Oppmøtetid: Kl. 09.50

20. august      Soppkurs del 1

27. august       Soppkurs del 2 

03. sept           Skihytta i Moldemarka 

10. sept           Lønsetfjellet / Skårsfjellet

17. sept           Ferskvannsfiske i Skjellbreia med NJFF 

24. sept            Folkestien på Nesje/Skåla

01. okt              Bergsvatnet og mat på bål

08. okt:            HØSTFERIE

15. okt             KulTUR løypa "I forfatternes fotspor"

22. okt             Kringstadsetra

29. okt             Skaret Natursti / Avslutning med lunsj inne hos Norges  Jeger- og Fiskerforbund

På enkelte av turene er det nødvendig å kjøre bil. Felles kjøring avtales når vi treffes, og de som skal sitte på med andre betaler 20 kroner til den som kjører. ( Ved turer med ferge; husk fergepenger som du betaler for selv).

Kontaktperson for spørsmål om organisering el.: Frisklivssentralen v/Runhild Hauffen. Mobil: 941 79 4 65.

Kontaktperson for spørsmål om turene: Friluftsrådet v/ Ann-Mari Ulset 900 81 067 ann.mari.ulset@stikkut.no eller Marte Melbø 47 25 20 12 marte@stikkut.no