IMG_7339.JPG

Bli med på friluftsskole på Skaret i vinterferien!

Vinterferien nærmer seg, og mandag til onsdag i vinterferieuka kan du bli med på friluftsskole på Skaret. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 10 til 14 år. De som blir med får oppleve vinterfriluftsliv i et fantastisk område og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Friluftsskolen er fulltegnet, dessverre ikke flere ledige plasser!

Friluftsskole på Skaret i vinterferien er etter hvert blitt en tradisjon. Vi åpner for inntil 30 deltakere og vil bruke bygninger ved Skarstua samt turområdet rundt. Detaljer for hver dag vil avhenge av vær og føre, men noen stikkord kan være tur på ski og truger, bålfyring, isfiske, skileik, aking, snøhuler, iglo, kart og kompass. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom!

Tid: Mandag 19. til onsdag 21. februar 2018. Kl. 0900 til 1600 alle dager.

Pris: 600,-*

*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift for familier med lav inntekt. Ta kontakt for mer informasjon.

Friluftsskolen på Skaret er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Norges Jeger- og Fiskerforbund og Molde og Romsdals Turistforening. Erfarne instruktører fra organisasjonene vil lede aktivitetene sammen med ungdomsledere.

Mer informasjon sendes ut til de som melder seg på, men lurer du på noe så er kan du kontakte Mattis Mikkelsen på mattis@stikkut.no eller tlf. 90973253.

Velkommen!