Skål og krus2017

Årets Stikk UT!-motiv har både glade turfolk, glade kuer og fine blomster. Skynd deg å bestille!

Husk å bestille før 1. november!

Bestiller du årets Stikk UT!-krus nå kan du få de i løpet av november! For i år har vi forhåndsbestilt et stort parti med krus og skåler, er du raskt ute kan du sikre deg noen av disse. 

Vi håper også du blir fylt med TURGLEDE når du ser tegningen på årets Stikk UT!-krus laget av Signe Louise Aasen. Og med over 13.000 registrerte Stikk UT!-brukere, håper vi mange av dere vil kjøpe kruset som en belønning for egen innsats. 

Tidligere har krusene kommet i desember/januar, men i år gjør vi om på ordningen slik at vi får dem i begynnelsen av november. 

Vi forhåndsbestiller krusene, og dersom antall bestillinger blir større enn forventet må vi etterbestille og disse krusene kommer ikke før des/jan. Derfor ønsker vi at flest mulig bestiller så tidlig som mulig, dette vil gjøre det enklere å beregne antall. I samarbeid med kommunene vil det noen steder bli avslutningsarrangement hvor en kan komme og hente krus.
IMG_3320.JPG

Priser

Alle som har registrert minst sju Stikk UT! -turer (seks turer for barn under 10 år) i løpet av sesongen 1. mai-31. oktober, kan bestille  premier.  Siden 2015 har vi hatt to typer å velge mellom, det klassiske kruset og skål  (kopp uten hank). Krusene må hentes enten ved avslutningsarrangement eller på servisekontor i kommunen. Husk å oppgi rett kommune når du bestiller.

Prisene er kr 150,-  for krus (kr 100,- for barn) og kr 180,- for skål (kr 130,- for barn). 

1. Logg deg inn med brukernavn og passord på stikkut.no

2. Gå til Nettbutikk.

3. Velg produkt og antall (du kan gjøre samlet bestilling for flere i en familie).

5. Gå til kasse - fyll ut kontaktinformasjon. Oppgi hvilke kommune du vil hente varene i. Varene må hentes på servicekontoret i slutten av desember/begynnelsen av januar. Vi gir beskjed på hjemmesiden når krusene har kommet.

6. Gå til betaling, du betaler med bankkort i nettbutikken.

Det er mulig å få krus sendt hjem i posten. Vi tar da betalt for arbeid og porto. Ønsker du denne tjenesten må du velge produktet Stikk UT! -krus/skål 2017 MED PORTO i nettbutikken.

Skisse_ska_l_2017.png