Klubba.jpg

Klubba er målet for den kombinerte foto- og Stikk UT!-turen 1. mai, og Klubba er et av de mest besøkte turmålene i Kristiansund. 

Stikk UT! med Nordic Light

1.mai inviterer Nordic Light og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal til kombinert Stikk UT!- og fototur til Vanndamman og Klubba i Kristiansund.

Den internasjonale fotofestivalen Nordic Light arrangeres 3.-7 mai i Kristiansund, og Stikk UT!-sesongen åpner 1. mai. Så hva er vel bedre enn å varme opp til Nordic Light med en fototur til Stikk UT!-turmålet Klubba?

Oppmøte ved Plattingen

-Alle er hjertelig velkommen, og det blir oppmøte ved Plattingen (utescenen) i Vanndamman. Der vil vi ha gratis foredrag med fotografen Maiken Ohr om hvordan man tar bedre bilder på tur. Vi kjører to like foredrag - ett klokka 11.00 og ett klokka 12.00. Foredragene er ment for alle som liker å fotografere på fritida, enten det er med mobilen eller annet kamera. Maiken vil gi råd og tips og svarer på individuelle spørsmål. Deretter går folk på egen hånd til Stikk UT!-posten på Klubba, forteller Erika Indergaard i Nordic Light. Turen egner seg for både små og store. 

Fine premier
Foreløpig er det meldt strålende vær, og alle som registrerer seg elektronisk på alle som registrerer seg elektronisk på Stikk UT!-turmål i Kristiansund kommune 1. mai er med i trekningen av fine premier, blant annet billetter og utstillingspass til Nordic Light, sportsbriller fra Sanssouci optikk og premie fra Sport1.