Stikk_UT_krus_2016.JPG

Husk å bestill årets Stikk UT! -krus.

En fantastisk Stikk UT! -sesong er snart over! Mandag 31. oktober er siste registreringsdag denne sesongen. Vi håper dere sitter igjen med mange flotte opplevelser. Det er viktig at alle turer blir registrert innen 8. november. Dette er også fristen for å bestille Stikk UT!-krus. Nærmere forklaring til hvordan bestille finner du nede på denne siden.

Friluftsrådet håper alle har hatt mange fine turer og gode opplevelser hittil i  Stikk UT! -sesongen. Det er jo friluftsopplevelsen som er hovedpremien for å være på tur, men mange setter også pris på Stikk UT! -kruset som en håndfast belønning for gleden og strevet! I disse dager åpner vi nettbutikken for bestilling, og ny Stikk UT!-kunstner av året er Signe Louise Aasen. Den enkle streken hennes viser på en varm og munter måte gleden ved å være ute i naturen.

Krus eller skål

Friluftsrådet har har to ulike produkter til salgs: Det ordinære kruset vi har hatt siden oppstarten av Stikk UT!, og en skål som ble tilbudt for første gang i forbindelse med Friluftslivets år 2015.

Varene må bestilles og betales i nettbutikken på stikkut.no innen 8. november!

Krusene blir deretter produsert etter antall bestillinger fra dere og er forventet klare til utlevering i månedsskiftet desember/januar.

Vi gjør oppmerksom på at krusene må hentes på det servicekontoret dere oppgir ved bestilling.

I år vil vi skjerpe inn på bestillingsfristen, og det vil ikke være mulig å etterbestille varer etter 8. november. Håndtering av etterbestillinger har gitt mye ekstraarbeid for Friluftsrådet og kommunene, noe vi ønsker å unngå.

Alle som har registret minst syv Stikk UT!-turer (seks turer for barn under 10 år) i løpet av sesongen som varer fra 1. mai til 31. oktober kan bestille Stikk UT!-premier.

Prisene er 150 kroner for krus (100 kroner for barn) og 180 kroner for skål (130 kroner for barn).

DSC02400.JPG

Signe Louise Aasen fra Kristiansund er ny Stikk UT!-kunstner og skal designe krusene i fem år fremover. 

Slik bestiller du:

1. Logg deg inn med brukernavn og passord på stikkut.no

2. Gå til Nettbutikk.

3. Velg produkt og antall (du kan gjøre samlet bestilling for flere i en familie).

5. Gå til kasse - fyll ut kontaktinformasjon. Oppgi hvilke kommune du vil hente varene i. Varene må hentes på servicekontoret i slutten av desember begynnelsen av januar. Vi gir beskjed på hjemmesiden når krusene har kommet.

6. Gå til betaling, du betaler med bankkort i nettbutikken.

Det er mulig å få krus sendt hjem i posten. Vi tar da betalt for arbeid og porto. Ønsker du denne tjenesten må du velge produktet Stikk UT! -krus/skål 2016 MED PORTO i nettbutikken.