Bli med på #nattinaturen

Lørdag 3. september er det tid for å gjenta #nattinaturen! Slå opp teltet i hagen, dra dyna ut på balkongen eller rull ut soveposen ved et Stikk UT! -turmål! 

De som ønsker å markere #nattinaturen kan selvsagt overnatte hvor de vil. Små turer i nærmiljøet gir og store opplevelser - og ofte kan det enkle være det beste. 

IMG_5468.JPG

Dra til en Stikk UT!-post eller legg deg på verandaen. Å sove i frisk luft er uansett en deilig opplevelse.

Vi i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal utfordrer imidlertid alle våre aktive Stikk UT! -deltakere til å overnatte ved en Stikk UT! -post. Tenk om vi kunne rulle ut soveposene våre ved alle disse fine turmålene! Men OBS!: Sjekk værmeldinga og planlegg turen/natta ut fra den. Bruk eventuelt gapahuker, og steder med fine teltplasser -  det kan bli kaldt i septembernatta!Del gjerne bildene dine på #stikkut og  #nattinaturen (her kan du vinne flotte premier)

Fra Friluftslivets år

Ideen om «Natt i naturen» ble lansert i forbindelse med Friluftslivets år i 2015, og målet var å skape oppmerksomhet om friluftsliv og å få med flere ut i naturen. Mange kastet seg på ideen, og derfor er det tid igjen for å prøve å gjenta suksessen som en del av Friluftslivet uke som arrangeres 3.-11. september i regi av Norsk Friluftsliv.

Mange aktiviteter

I de ulike kommunene planlegges det en rekke ulike aktiviteter - sjekk ut kommunens og frivillige organisasjoners nettsider. Blant annet oppfordrer Nesset kommune alle til å overnatte på Hundneset i Eresfjorden