styltrer på viken gård

Historien til Viken Gård strekker seg helt tilbake til 1700-tallet. Her har det vært både landhandel, sagbruk, dyrehold og jordbruk, og gården egner seg supert til aktiviteter for barn i alle aldre.

Friluftsskolen på Viken Gård

Velkommen til Friluftsskole!  I uke 25 og 26 arrangerer vi Friluftsskole for 10-13-åringer på Viken Gård i Frei kommune.


Første uka i skolens sommerferie gjentar Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal suksessen fra i fjor med friluftsskole for 10-13 åringer. Friluftsrådets mål er å legge til rette for en spennende og aktiv friluftsskole der alle barna skal ha et trivelig opphold og føle seg ivaretatt og sett. Barna får mulighet til å være med på blant annet kajakkpadling, fisking, fjellturer og andre aktiviteter. 

Friluftskolen er dagbasert fra kl 09.00- 15.30 med overnatting i lavvo/telt fra torsdag til fredag.  I år vil vi ha instruktører som tar buss til og fra Friluftsskolen (fra Kristiansund sentrum). Og vi oppfordrer deltakerene til å ta buss sammens med dem (utgifter til buss må deltakerne betale selv).

Pris: 1000,- 

Goey_med_kajakk.jpg

På Viken Gård er det både badestrand, natursti, kajakkutleie, lavvuer og klatrejungel.

Påmelding

Fortløpende påmølding (først til mølla-prinsippet)

Påmelding uke 25

Påmelding uke 26

Kontaktperson: Marte Melbø E-post: marte@stikkut.no