StikkUT_.jpg

Husk fristen 8. november!

8. november er fristen for å registrere årets Stikk UT!-turer og for å bestille krus og andre Stikk UT!-premier i nettbutikken her på stikkut.no.

Stikk UT-sesongen ble avsluttet 31. oktober, og Stikk UT!-ansvarlig Marte Melbø oppfordrer alle til å merke seg fristen 8. november.

- Alle som vil registrere turene sine og bestille premier må gjøre det innen utgangen av den 8., sier hun. 

Stikk UT!-brukerne har for øvrig registrert over 180.000 turer til sammen i 2015, noe Melbø er imponert over.

-Ja, folk har slått alle rekorder i år igjen. Kristiansund kommune ligger på topp når det gjelder antall registrerte turer med 35.670. Deretter følger Fræna med 23.966, Averøy med 20.466 og Molde med 18.205, forteller hun.

Halsa kommune er ny medlemskommune i friluftsrådet i 2015, og allerede første året er det registrert hele 4.741 turer i kommunen.

-Det er mye folkehelse i hver eneste av de 180.000 registreringene, og satsing på tiltak som Stikk UT! er rimelig og god samfunnsøkonomi. Ute i medlemskommunene legges det ned en stor innsats for å legge til rette for Stikk UT!-turene, og denne innsatsen er avgjørende for at vi får det til. Det er i det hele tatt utrolig motiverende med et så stort positivt samarbeidsprosjekt på tvers av alle nordsmørs- og romsdalskommunene i friluftsrådet, sier Marte Melbø.