Stikk UT!-innspurt

Nye Stikk UT!-rekorder, flere Stikk UT!- premier og bestillingsfrist 8. november. Vi er på vei inn i årets siste Stikk UT!-måned, og her er noen ting du bør merke deg.

31. oktober er årets siste Stikk UT!-dag, og Stikk UT!-rekordene fra i fjor er allerede slått: Mens 2014-sesongen endte med 8.256 registrerte Stikk UT-brukere og 144.000 registrert turer, er det per 30. september i år 9.690 registrerte Stikk UT!-brukere som har registrert over 160.000 turer.

-Et fantastisk resultat, og vi er imponert og glade for alle som bruker Stikk UT!-tilbudet. Og vi setter stor pris på at folk faktisk registrerer seg som brukere på stikkut.no. For vår del er det viktig å ha kunnskap om omfanget av Stikk UT! både i forbindelse med dokumentasjon og finansiering av den videre driften, sier Marte Melbø som er Stikk UT-ansvarlig.

Nå oppfordrer hun alle til å gå turene de ønsker før registreringen tar vinterpause og snøen og mørket kommer. Og turene må altså gås innen utgangen av 31. oktober dersom de skal være med på årets statistikk. Den elektroniske registreringen på stikkut.no vil imidlertid være åpen til utgangen av 3. november, slik at alle har tid til å etterregistrere turene sine.

Bestillingsfrist: 8. november

Stikk UT!-premiene er populære, og voksne må ha gått sju turer for å kvalifisere seg til å kjøpe premie. Barn under ti år må gå seks turer.

-Premiene kan bestiller fra 1. oktober og frem til utgangen av 8. november. Fra i år er vi strengere med bestillingsfristen, så vi oppfordrer alle til å notere seg denne, sier Melbø.

De siste årene er det hvite Porsgrund-krus med Arne Nøst-motiv som har vært Stikk UT!-premie.

-Vi fortsetter med krusene, men vi har fått ønsker om å ha flere premie-alternativ. Derfor vil det også være mulig å bestille en Porsgrund-bolle med Nøst-motiv og en Devold ulltrøye med Stikk UT!-motiv. Om man vil bestille én premie eller alle tre blir opp til hver enkelt, og alle produktene kan bestilles i nettbutikken på stikkut.no, sier Marte Melbø.

Premiene kan som tidligere hentes rundt årsskiftet på serviskontoret i kommunen der du bor. Nærmere informasjon om dette kommer etter hvert. Registrerte Stikk UT!-brukere som ønsker å kjøpe premier men som ikke er bosatt i noen av Friluftsrådets medlemskommuner, kan kontakte Marte Melbø på marte@stikkut.no.