Friluftsleir for ungdom

Ungdom mellom 13-17 år ønskes velkommen til spennende og sosiale dager under årets Fjellfestival på Åndalsens 9.-12. juli. Fire dager spekket med aktiviteteter og rikelig tid til å være sammen med både nye og gamle venner. 

Jenter


Friluftsleiren 2015 arrangeres på Setnesmoen utenfor  Åndalsnes samtidig med Norsk Fjellfestival. Blant aktivitetene deltakerne kan være med på er fjellturer, sykling, kajakk/kano, klatring, fisking, matkurs, håndarbeid og riding. Fredag kveld blir det gratis utekonsert for alle på leiren med Bergensbandet Sherpa.

Det blir overnatting i telt/lavvo, og mye av aktiviteten vil foregå i gå- eller sykkelavstand fra leirområdet.  Vi oppfordrer derfor alle som har anledning til å ta med egen sykkel.

Friluftslivets år

Leiren arrangeres av de frivillige organisasjonene i Forum for Natur og Friluftsliv (FNF) og Møre og Romsdal fylkeskommune. Sammen ønsker de å markere Friluftslivets år med et stort ungdomsarrangement som skaper trivsel og glede ved å være sammen ute. På leiren vil instruktører og andre fra de ulike organisasjonene stille opp og demonstrere/instruere i de ulike aktivitetene.

Selve leiren starter om ettermiddagen torsdag 9. juli, og etter innkvartering blir det offisiell åpning klokka 17.00. Leiren avsluttes søndag 12. juli etter lunsj.

Målgruppe

Ungdommer i alderen 13 - 17 år.

Påmelding

Påmelding og mer informasjon finner du på norskfjellfestival.no. Påmeldingsfristen er 15. juni.

Pris

Kr 1.000 som inkluderer overnatting og mat fra middag torsdag 9. juli til lunsj søndag 12. juli.

Arrangører: Norges Jeger- og Fiskerforbund Møre og Romsdal, Naturvernforbundet i Møre og Romsdal, Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Friluftsrådet Ålesund og omland, fylkets tre turistforeninger, fylkets 4 speiderkretser og Møre og Romsdal 4H.

Kontaktperson for leiren:  Ingbjørn Bredeli  FNF Møre og Romsdal.

E-post:  moreogromsdal@fnf-nett.no            Tlf: 46 43 14 27 


Friluftsleir_2015_Alle_logoer_2_.jpg