Arbeidsgruppa for Friluftlivets år i Nesset oppfordrer alle til å Få ut sykkelen på lørdag!

Plakat_FAA_ut_sykkelen_1_.jpg

FÅ ut sykkelen: 11. april kl 13.00  - 15.00

ved Aktivitetssenteret i Eidsvåg

I Nesset har vi mange ulike aktiviteter for å markere at 2015 er Friluftslivets år. No når vinteren er på hell og det er vår i lufta har nok mange funne fram to-hjulingen og kanskje sett at det trengs både reinhald og meire til. Derfor prøver vi oss med ein dag der FÅ ut sykkelen! er mottoet.

Førstkommande laurdag 11 april blir det sykkelaktivitet i Eidsvåg. Det er på tide å få ut sykkelen til våren, og kanskje finn du ut at den treng litt vedlikehald også. Vi har alliert oss med gode representanter for Nesset CK Light som stiller med enkelt sykkel-verksted og vegleder deg med å klargjøre sykkelen til årets sesong. Det kan vere smart å få sett over og justert bremser, og kjede og wirer treng sikkert litt olje også. Det vil og bli satt opp ei ferdigheitsløype for dei som vil prøve seg på presisjonssykling. Her kan både barn og vaksne prøve seg.
Den som vil ha meir kunnskap om sykkelen kan ta turen innom Nesset folkebibliotek som er åpent kl 10 - 14 på laurdagar. Der vil det i anledning dagen vil bli lagt fram sykkellitteratur.

Arbeidsgruppa for Friluftslivets år 2015 i Nesset håper at mange vil ta turen til Eidsvåg denne dagen og få ein lett-trødd og vel-smurt sykkel til heimturen.  Vel møtt.

Med helsing Nesset kommune, folkehelse, kultur og friluftsliv.