Vises ikke nyhetsbrevet riktig? Les på nett her »
Friluftsskoler vinterferien 2021
DSC_0092.JPG
I vinterferien 2021 tilbyr vi flere friluftsskoler til barn og ungdom. I Kristiansund følger vi opp tilbudet vi startet i fjor. I Molde/Hustadvika fortsetter vi med tradisjonen på Skaret og i Rauma samarbeider vi med Fjellfestivalen om Camp Romsdal Vinter. I Trollheimen jobber vi med et tilbud sammen med ... iTrollheimen. Også har vi lagt ut påmeldingssidene til de 3 første allerede nå slik at dette kan bli årets julegave til barna. Les mer om tilbudene her!

Vinterfriluftsskole i Kristiansund 2021!

Vi fortsette suksessen og arrangerer friluftsskole i vinterferien i Kristiansund også i 2021. Da inviterer vi til herlig uteliv i naturen rundt Kristiansund fra mandag til onsdag. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 14 år. De som blir med vil få oppleve vinterfriluftsliv i fantastisk turområder og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Bli med på Friluftsskole på Skaret i vinterferien! (2021)

I vinterferien inviterer vi til friluftsskole på Skaret i Hustadvika/Molde fra mandag til onsdag. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 14 år. De som blir med vil få oppleve vinterfriluftsliv i et fantastisk område og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Camp Romsdal Vinter 2021

Camp Romsdal Vinter er vinterens store anledning til å komme seg ut i naturen. Det finner sted i Rauma i vinterferieuka, og er et tilbud til alle som vil ha tre kjekke dager med andre unger i vintervær.

Møre og Romsdal fylkeskommune støtter Friluftsskolen

Takk til Møre og Romsdal fylkeskommune som gjør det mulig!

  Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal
Tlf: 957 32 511
E-post: post@stikkut.no

Meld deg av nyhetsbrevet på stikkut.no under "Min profil".

Ta kontakt Avmelding