Vises ikke nyhetsbrevet riktig? Les på nett her »
Friluftsskoler vinterferien 2020
I vinterferien 2020 tilbyr vi hele 3 friluftsskoler til barn og ungdom. I Kristiansund starter vi opp et helt nytt tilbud. I Molde/Fræna fortsetter vi med tradisjonen på Skaret og iTrollheimen samarbeider vi om Vintercamp med ... iTrollheimen. Også har vi lagt ut påmeldingssidene allerede nå slik at dette kan bli årets julegave til barna. Les mer om tilbudene her!

Vinterfriluftsskole i Kristiansund 2020. Nytt tilbud!

I vinterferien starter vi opp et nytt tilbud i Kristiansund. Da inviterer vi til vinterfriluftsskole i naturen rundt Kristiansund fra mandag til onsdag. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 14 år. De som blir med vil få oppleve vinterfriluftsliv i fantastisk turområder og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Bli med på Friluftsskole på Skaret i vinterferien! (2020)

I vinterferien inviterer vi til friluftsskole på Skaret i Hustadvika/Molde fra mandag til onsdag. Tilbudet er rettet mot barn i alderen 9 til 14 år. De som blir med vil få oppleve vinterfriluftsliv i et fantastisk område og lære om grunnleggende friluftslivstema. Bli med da vel!

Vintercamp iTrollheimen 2020

Vi gjentar suksessen fra tidligere år! I vinterferien kjører vi i gang nok en vintercamp i Trollheimen for barn og unge mellom 8-12 år. Årets gjennomføring er i uke 8, 17.-19.februar. Les mer og meld deg på her!

Møre og Romsdal fylkeskommune støtter Friluftsskolen

Takk til Møre og Romsdal fylkeskommune som gjør det mulig!

  Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal
Tlf: 957 32 511
E-post: post@stikkut.no

Meld deg av nyhetsbrevet på stikkut.no under "Min profil".

Ta kontakt Avmelding