Matpause2.jpg

Aktiv på Dagtid Molde kommune Vårprogram 2020

Vi tilbyr en alternativ turplan i vår, og følger helsemyndighetene sine råd for å forebygge smitte av koronaviruset. I vår har vi valgt ut turer i nærområdet i Moldemarka og dere møter opp ved turstart hver for dere og vi følger rådene med  avstand på minst en meter under turen og i matpausen. Vi har satt opp starttidspunktet til kl.10.30, slik at alle får god tid til å komme seg til oppmøtestedet. Tilbudet er gratis og åpent for alle, og er et samarbeid mellom Frisklivssentralen i Molde og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Turprogram vår 2020

Hver mandag kan du være med Aktiv på Dagtid på tur i Molde-regionen. Tilbudet er gratis og åpent for alle, og er et samarbeid mellom Frisklivssentralen i Molde og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal. Turene har en samlet varighet på 3-4 timer, med en matpause underveis.

Vi har valgt ut turmål som de aller fleste kan være med på, mange til  Stikk UT!-turmål, og vi ønsker trivsel og gode turopplevelser for alle. Dersom du lurer på hvor utfordrende en tur er, ta kontakt med turleder. Det er som regel to turledere med på hver tur. Vi prøver å ivareta alle,  noen går fort, og noen saktere - og det er helt greit.  Der det er behov for det, kan vi legge opp til en kortere og en lengre variant(tur), og møtes for å spise felles lunsj.

Oppmøte/transport
Vi har vanligvis fast oppmøte på parkeringsplassen ved Treffhuset. På grunn av tiltak i tråd med helsemyndighetene for å hindre smitte av korona, kan vi ikke stille med minibussen og samkjøring. Vi har derfor oppmøte ved hver enkelt turmål kl.10.30 og vi er tilbake ved start til ca. kl. 14.00.

Klær/Fottøy
Vi går uansett vær, så velg klær etter vær og godt fottøy. Solide joggesko/tursko som sitter godt på foten og tåler litt fukt (Goretex).

Mat
Vi anbefaler at du i tursekken har med matpakke, noe å drikke, gjerne kaffe/te, et lite sitteunderlag og et ekstra skift (f.eks. ullundertrøye/sportstrøye) og en ekstra varm genser i ull/fleece til pausen. Antibac til hendene er også lurt å ta med i disse tider. 

Vi har opprettet en gruppe på facebook, som heter AKTIV PÅ DAGTID I MOLDE. Du kan be om å bli medlem her. Dette er en lukket privat gruppe, der bare deltagerne ser hvem som er med og hva som blir lagt ut her. Det er ikke nødvendig å være med i denne gruppen, men det er en fin arene å dele turtips, bilder fra fellesturene på en trygg måte. 


Vi ønsker alle velkommen til trivelige turer!

Kontaktperson for spørsmål om turene: Friluftsrådet Liv Synnøve Hoel Mobil: 93 68 54 08 Liv@friluftsraad.no

Kontaktperson for spørsmål om organisering/Aktiv på Dagtid: Frisklivssentralen i Molde kommune v/Runhild Hauffen. Mobil: 94 17 94 65.


 
download   Vaarprogram_Aktiv_paa_dagtid_i_Molde_2020.pdf